Vrei să scapi de burtă? 3 sfaturi de la nutriţionişti!

Regimul alimentar din ultimul timp şi preparatele pe care le consumăm zilnic cresc riscul de obezitate. Deşi toată lumea îşi doreşte să scape de burtă, puţine sunt persoanele care reuşesc acest lucru şi care dau o mare importanţă dietei.

dieta-burta-nutritionisti

Nutriţioniştii ne oferă câteva sfaturi pentru a putea scăpa mai uşor de grăsimea de pe burtă:

1. Fără carbohidraţi şi zahăr

Majoritatea nutriţioniştilor oferă ca prim sfat renunţarea la carbohidraţi, zahăr şi băuturi dulci. Slăbitul este mai uşor dacă se renunţă la carhobidraţi, acest lucru ajutând la dispariţia grăsimii de pe abdomen şi din jurul altor organe.

Zahărul, în orice formă a lui, este şi el foarte periculos pentru organism. S-a constatat în urma mai multor studii că zahărul consumat în exces duce la acumularea de grăsimi în zona taliei.

2. Mai multe proteine

Alimentele bogate în proteine sunt cele mai bune atunci când o persoană vrea să scape de grăsime. De ce? Pentru că proteinele scad apetitul şi accelerează metabolismul.

3. Mai multe alimente bogate în fibre

Fibrele vâscoase sunt cele mai bune dacă eşti la dietă, deoarece devin gelatinoase în intestin, iar astfel scade pofta de mâncare. Cei mai buni sunt fulgii de ovăz, care trebuie consumaţi la micul dejun.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here