VIDEO Ubisoft a lansat jocul „For honor“, pentru Windows, Playstation 4 şi Xbox One

„For honor“ este un joc de acţiune dezvoltat de Ubisoft Montreal şi a fost lansat pe 14 februarie 2017 pentru Windows, Playstation 4 şi Xbox One.

For Honor Ubisoft

Varianta beta a jocului a avut în mare parte comentarii pozitive, majoritatea criticilor îndreptându-se către partea de multiplayer.

Sistemul de luptă este descris drept “The Art of Battle” de către dezvoltatorii jocului şi permite jucătorilor să joace rolurile istorice ale soldaţilor, cum ar fi cavaleri medievali, samurai şi vikingi, într-un decor medieval de fantezie.

Jocul a fost anunţat la Electronic Entertainment Expo 2015, a fost dezvoltat de Ubisoft Montreal şi a fost lansat în toată lumea pe data de 14 februarie 2017.

Eroii disponibili fac parte din trei categorii: The Chosen (Samurai), The Warborn (Vikings) şi The Legion (Knights). Eroii disponibili sunt: Kensei, Shugoki, Orochi, Nobushi, Raiders, Warlords, Bersekers, Valkyries, Wardens, Conquerors, Pacekeepers şi Lawbringers.

Similar cu campania single-player, modurile multiplayer sunt: Dominion, Brawl, Duel, Skirmish şi Elimination.

For Honor este o proprietate intelectuală Ubisoft şi este prima încercare a companiei în a dezvolta un joc video de strategie-acţiune. Structura jocului este inspirată din jocuri cu împuşcături.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here