VIDEO Samsung a dezvăluit motivul din cauza căruia terminalele Galaxy Note 7 luau foc

Problema în ceea ce priveşte exploziile bateriilor sau incendiile provocate de Samsung Galaxy Note 7, care a dus la retragerea produsului de pe piaţă şi la pierderi de cel puţin 5 miliarde de dolari, a fost în sfârşit rezolvată, potrivit celor de la Samsung.

Samsung Galaxy Note 7

“Ne asumăm responsabilitatea”, a declarat preşedintele Samsung după o investigaţie ce a durat 4 luni şi care a ajuns la final, în cadrul unei conferinţe de presă în Seul, Coreea de Sud.

Se pare că motivul primar care ducea la incendii este bateria de dimensiuni neregulate, care provoca supraîncălzirea dispozitivelor. După prima înlocuire a bateriilor, cei de la Samsung susţin faptul că, din cauza procesului grăbit la care au fost supuşi, bateriile au avut o problemă similară, agravată însă de lipsa unor benzi izolatoare adecvate.

Samsung Galaxy Note 7 explodatUn procent de 96% din totalul de telefoane distribuite în piaţă, au fost retrase. Cu toate acestea, există persoane care nu au returnat dispozitivul.

Compania a publicat şi un filmuleţ pe YouTube în care explică ce s-a întâmplat şi cum vor efectua controlul de calitate pentru viitoarele dispozitive.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here