VIDEO Românca Miruna Mănescu (Runa) va reprezenta Elveţia la Eurovision 2017

Miruna Mănescu (Runa), artistă ce a făcut parte din echipa serialului „Pariu cu viaţa“ şi a colaborat cu Randi în proiectul Shaka Muv, va reprezenta Elveţia la Eurovision 2017.

miruna manescu runa eurovision elvetia 2017

Cântăreaţa face parte, alături de Emanuel Daniel Andriescu, din trupa TimeBelle, care a câştigat selecţia naţională Eurovision Elveţia 2017 cu piesa „Apollo“, compusă de Elias Naslin, Nicolas Gunthardt şi Alessandra Gunthardt.

„Am câştigat! Voi reprezenta Elveţia la Eurovision 2017, alături de trupa mea iubită Timebelle. Sunt foarte mândră. Simt că meritele îmi sunt, în sfârşit, recunoscute. Sper din suflet ca şi România să inceapă să susţină artiştii pe care îi are“, a spus Runa.

Potrivit calendarului concursului, TimeBelle va cânta în a doua semifinală Eurovision 2017, care va avea loc pe 11 mai la Kiev.

Artista a participat şi în urmă cu doi ani la Eurovision Elveţia, tot alături de trupa Timebelle, dar nu a reuşit să reprezinte ţara în Austria, deoarece s-a clasat pe locul 2 la votul juriului şi pe locul 1 la votul publicului.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here