Tot ce trebuie să știi despre schimbarea farurilor și a semnalizatoarelor

Sistemul de iluminare al mașinii este o parte importantă a autovehiculului, de aceea toate farurile și semnalizatoarele trebuie să funcționeze corect, la un nivel de performanță foarte înalt. Luminile mașinii sunt importante deoarece oferă vizibilitate atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte, dar și în condiții nefavorabile, precum ploaie, zăpadă și, mai ales, ceață.

Schimbare Faruri

Farurile și lămpile din spate sunt importante deoarece îi ajută pe conducătorii auto să vadă în trafic, un lucru esențial pentru evitarea accidentelor. În plus, luminile și farurile mașinii sunt un sistem de comunicare interesant. Stopul de pe frână și semnalele de direcție dau detalii despre intențiile conducătorului de a vira, de a opri sau de a schimba banda de mers.

În magazinul online Secco Center sunt disponibile sisteme de iluminare pentru aproape toate modelele de mașini. În oferta de piese caroserie Audi A3 sunt incluse și aceste sisteme de iluminare importante.

Tipuri de becuri auto și poziționarea lor

Becurile auto se împart în mai multe categorii. Pe piață sunt disponibile becuri auto cu halogen, LED și xenon. Toate autovehiculele, indiferent de marca și de model, vor beneficia de far de fază scurtă, far de faza lungă, stopuri, proiectoare de ceață de față și de spate, semnalizatoare de față și de spate, poziții de față și de spate, bec de marșarier, precum și becuri de interior și becuri pentru numerele de înmatriculare.

Becurile cu halogen sunt cele mai des întâlnite, de regulă, sunt din sticlă și au o durată de viață destul de lungă. LED-urile auto sunt, în comparație cu becurile clasice, mult mai economice. Acestea necesită un consum mai mic de energie și, deci, de combustibil, au o durată de viață mult mai mare, rezistă la vibrații și la șocuri mecanice, nu pot afuma oglinda farului și sunt ecologice, fiind, astfel, cea mai bună soluție pentru care pot opta șoferii.

Pe de altă parte, becurile xenon sunt ceva mai pretențioase, acestea nu pot fi montate pe un automobil dacă nu se respectă întocmai reglementările actuale. În caz contrar, conducătorii auto vor risca să fie amendați sau pot risca o sancțiune chiar mai importantă. În plus, becurile xenon au o lumină mult mai puternică și îi deranjează pe ceilalți participanți la trafic.

Achiziționarea farurilor și a celorlalte componente ale sistemului de iluminare al mașinii este foarte simplă. Magazinul online Secco Center oferă proprietarilor de autoturisme oportunitatea de a găsi cele mai bune produse în acest sens, cu un raport calitate – preț deosebit. În plus, piesele sunt adaptate la fiecare model de mașină în parte, în funcție de marcă, dar și de anul de fabricație, astfel încât potrivirea să fie perfectă.

Alegerea becurilor potrivite pentru mașină depinde de mai multe criterii. Clienții le pot alege în funcție de producător, de tipul de bec, de puterea becurilor, care este cuprinsă între 1 și 65 de wați, de modelul becului, reprezentat de codul alfa-numeric, dar și de culoarea luminii emise și, nu în ultimul rând, de preț.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here