Topul celor mai periculoase cartiere din România. Ferentari nu se află pe podium!

Portalul de imobiliare storia.ro, lansat de cei de la olx.ro, a realizat un studiu la sfârşitul anului 2016 şi începutul anului 2017, în urma căruia s-a descoperit care sunt cele mai periculoase cartiere din ţara noastră, potrivit românilor.

itcani suceava cartier periculos romania

La studiu au participat aproximativ 95.000 de români, iar numărul oraşelor incluse a fost 42, printre criteriile de evaluare fiind costul general al vieții, accesul la instituțiile de sănătate publică, calitatea mediului înconjurător, curățenia și zgomotul din mediul urban, spațiile verzi, situația transportului public sau accesul la instituțiile educaționale.

Potrivit sondajului, cel mai periculos cartier din România nu este Ferantari (Bucureşti), aşa cum ar fi crezut multă lume, ci Iţcani (Suceava). Mai mult decât atât, cartierele din Bucureşti nu se regăsesc nici măcar în top 5 al celor mai periculoase zone din România, cartierul Iţcani (Suceava) fiind urmat de Brestei (Craiova), Alecu Russo (Bacău), Calea Caransebeşului (Reşita) şi Bora (Slobozia).

Primul cartier din Capitală considerat ca fiind periculos este Ferentari, care se regăseşte abia pe locul 14 în topul naţional.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here