Topul celor mai performante lentile de contact

Ai probleme cu vederea şi tocmai ai decis să înlocuieşti clasicii şi incomozii ochelari de vedere cu o pereche nouă de lentile de contact? Ştim cât de costisitoare poate fi, uneori, întreţinerea şi îngrijirea acestora, mai ales că înlocuirea unor astfel de dispozitive se face cu stricta respectare a indicaţiilor medicului oftalmolog şi ale producătorului.

Lentile contact

Dacă eşti la început, nu ai prea multe cunoştinţe despre aceste accesorii, materialul şi tehnologia folosită, dar şi preţul de vânzare, ne-am gândit să facem, pentru dvs, un top al celor mai eficiente lentile de contact ieftine, recomandate de catre specialişti.

1. Acuvue 1 Day Moist

Creaţie a celebrului concern american Johson&Johnson, Acuvue 1 Day Moist, cu o textură fină şi înlocuire zilnică, acestea se situează, de departe, în vârful ierarhiei lentilelor de contact ieftine, atât din punct de vedere al preţului, cât şi al calităţii materialului folosit. Create din material pe baza de silicon hidrogel şi conţinând un filtru de protectie contra razelor nocive, Acuvue 1 Day Moist sunt poate cea mai comodă alegere, care să facă uitată senzaţia de discofort provocată de unele tipuri de ochelari. Aceste lentile de contact ieftine încorporează tehnologia Lacreon, un element esenţial pentru menţinerea nivelului optim de hidratare pe toată durata zilei.
În plus, mediul umed şi textura fină a lentilei contribuie, în mod semnificativ, la combaterea iritării pleoapei pricinuită de rigiditatea materialului, permiţându-i, astfel, o deplasare lină către partea sa exterioară.

Persoanele alergice, cele care suferă de sindromul ochiului uscat, dar şi cei care doresc purtarea alternativă a lentilelor şi a ochelarilor de vedere pot opta, la recomandarea medicului oftalmolog, pentru acestea. In magazinele online precum optilen.ro veţi regăsi lentile de contact ieftine Acuvue 1 Day Moist la preţul de 64.79 ron, care include distribuirea gratuită a unui recipient de păstrare pentru aceste dispozitive.

Din gama lentilelor Acuvue, Optilen mai distribuie şi produsele Acuvue Oasys şi Acuvue Advance, cu tehnologie Hydraclear, care pot fi purtate zilnic, înlocuirea lor făcându-se bilunar. Conform indicaţiilor producătorului, acestea sunt ideale în caz de vreme variabilă, mediu cu fum excesiv sau în care este folosit aerul condiţionat. Gama de lentile de contact ieftine Acuvue Advance au înlocuire bi-săptămânală, marca Johnson&Johnson asigurând corectarea miopiei şi hipermetropiei. Ele prezintă o permeabilitate ridicată a oxigenului (47%) şi pot fi achiziţionate online, la un preţ pornind de la 63 ron!

2. Dailies AquaComfort Plus – lentile de contact ieftine pentru sănătatea şi confortul ochilor tăi

Pentru persoanele cu un stil de viaţă activ, Ciba Vision pune la dispoziţia pacientilor care se confruntă cu miopie şi hipermetropie lentilele de contact ieftine Dailies AquaComfort Plus.

Realizate din nelfilcon A şi având un conţinut de apă de 69%, acestea protejează împotriva iritaţiilor şi mâncărimii în zona ochilor, menţinând un nivel de hidratare maxim.

Confortul zilnic oferit de setul de lentile de contact ieftine Dailies AquaComfort Plus cu înlocuire zilnică va este asigurat de către cei trei agenţi de hidratare denumiţi generic Cotidiane Aqua Confort Plus, amestecaţi pentru a forma sistemul unic Triple Action Moisture.

Acestea sunt disponibile pe pagina oficială a magazinului virtual optilen.ro – aici ai lentile de contact ieftine mai mereu, la preţuri ce pornesc de la 63 ron!

3. SoftLens 59 si SoftLens Daily Disposable Toric For Astigmatism

Daca suferi de miopie sau hipermetropie şi ai întâmpinat dificultăţi de alegere a lentilelor de

contact din cauza sindromului de ochi uscaţi, specialiştii recomandă lentilele de contact ieftine SoftLens 59, concepute pentru persoanele cu miopie şi hipermetropie. Lentilele se remarcă printr-un design original, care asigură o acuitate vizuală excelentă prin reducerea interacţiunii dintre lentilă şi pleoapă în timpul purtării. Particularităţile sale de contrucţie le permite să preia rapid conturul ochilor şi să reziste la formarea depunerilor de proteine. Pentru preturi pornind de la 58.49 ron, pot fi achizitionate direct de pe pagina distribuitorilor autorizaţi.

Pentru corectarea astigmatismului, din gama Soflens, producătorul Bosch&Lomb recomandă lentilele SofLens Daily Disposable Toric For Astigmatism. Se bazează pe tehnologia Comfort Moist şi au un design incredibil de subţire. Rezultatul acestei combinaţii este desigur, o vedere impecabilă şi  imagini perfect definite pe tot parcursul zilei, hidratare maximă şi un design asferic modern.

Acum, este mult mai uşor să avem modelul de lentile de contact ieftine dorit! Nu uitaţi însă de vizita anuală la medicul oftalmolog şi de respectarea, întocmai, a instrucţiunilor de îngrijire!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here