Topul celor mai bine plătite cântăreţe din lume. Taylor Swift conduce detaşat!

La sfârşitul fiecărui an, prestigioase publicaţii din întreaga lume realizează topurile veniturilor vedetelor. În 2016, la categoria câştiguri materiale, primele trei locuri sunt ocupate de Taylor Swift, Adele şi Madonna.

taylor-swift-top-castiguri-2016

Potrivit topului publicat de Forbes, Taylor Swift a reuşit să câştige în anul 2016 peste 170 de milioane de dolari. Cea mai mare parte a veniturilor ei au fost pbţinute din turneul „1989 World Tour“, dar şi datorită contractelor de publicitate.

„Taylor le-a depăşit pe toate datorită succesului fenomenal pe care l-a avut cu ‘1989 World Tour’. A avut aproape de două ori mai multe concerte decât Adele sau Rihanna, a umplut stadioanele“, a spus Zack O’Malley Greenburg, de la Forbes.

Următorea în top este Adele, care se află însă la o distanţă foarte mare de Taylor Swift: a câştigat puţin peste 80 de milioane de dolari. Cel de-al treilea loc din top este ocupat de Madonna, care a câştigat peste 76 de milioane de dolari.

În anul 2015, pe primul loc în acest top s-a aflat Katy Perry, care în acest an ocupă doar poziţia a şasea, cu 41 de milioane de dolari.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here