Top 5 cele mai populare rase de pisici

Cei mai mulţi iubitori de animale ştiu care sunt cele mai populare rase de câini, însă câţi dintre noi ştiu care sunt cele mai populare rase de pisici? La fel ca şi câinii, acestea sunt variate în aspectul lor, mărimea şi personalităţile acestora fiind diferite de la pisică la pisică.

Pisica Persana

5 cele mai populare rase de pisici sunt următoarele:

1. Rasa de pisici Persană: Existentă încă din anul 1871, aceste pisici sunt afectuoase şi loiale, însă sunt foarte pretenţioase atunci când vine vorba de întreţinerea blănii.

2. Rasa de pisici Siameză: Aceasta este o pisică elegantă, atletică şi tinde să venereze de obicei o singură persoană şi face parte din categoria de pisici inteligente.

3. Rasa de pisici Turkish Van: Este o pisică inteligentă, tenace, simpatică, se ataşează repede de membri familiei şi este foarte jucăuşă.

4. Rasa de pisici Tonkinese: Este o pisică perfectă pentru familie, prietenoasă, activă şi iubitoare. Necesită multă atenţie şi afecţiune, îi place să se implice în activităţile familiei şi are reacţii normale atunci când intră în contact cu persoane străine.

5. Rasa de pisici Singapura: Îi place să se joace, este iubitoare şi este oricând gata de aventură. Casa perfectă pentru această rasă este cea în care va avea cu cine să se joace.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here