Termeni si conditii

1. Termeni si conditii de utilizare www.newspack.ro

Site-ul www.newspack.ro este proprietatea companiei SC AI MEDIA INTERACTIVE GROUP SRL cu sediul in Bucuresti, Str. Verigei, nr. 6, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr J40/3418/2014, cod fiscal 32948793 si poate fi contactata pe adresa de e-mail: office@newspack.ro. Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul www.newspack.ro, numit generic in continuare NewsPack.Ro. Prin utilizarea site-ului NewsPack.Ro si/sau al oricarui dintre serviciile oferite se considera ca ati citit, inteles si acceptat integral termenii si conditiile de utilizare a site-ului.

Site-ul NewsPack.Ro este proprietatea unei companii romanesti si, prin urmare, se supune legilor din Romania.

2. Descrierea serviciului

NewsPack.Ro asigura servicii si informatii in mod gratuit tuturor celor care doresc sa se inregistreze sau doar sa acceseze site-ul la adresa NewsPack.Ro. Alte servicii care vor fi implementate, in timp, in cadrul site-ului sunt supuse acelorasi conditii, in afara de cazul in care acestea nu au conditii de folosire distinct formulate.

Utilizatorii au acces gratuit la serviciile NewsPack.Ro. NewsPack.Ro poate derula in orice moment campanii publicitare si/sau promotii in orice sectiune din portal. Campaniile si promotiile derulate de NewsPack.Ro nu necesita acordul vizitatorilor sau utilizatorilor portalului. Spatiile si dimensiunea campaniilor publicitare si promotiilor nu necesita acordul vizitatorilor si poate fi schimbat oricand fara a necesita anuntarea prealabila.

NewsPack.Ro nu isi asuma responsabilitatea pentru prejudiciile sau pierderile rezultate din campaniile publicitare sau promotiile organizate in portal, altele decat cele organizate strict de NewsPack.Ro.

2.1 Limitari de ordin tehnic ale serviciilor

NewsPack.Ro nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile sitului nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata/nedeterminata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

3. Drepturi de autor, marca si proprietate intelectuala

Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe acest site este detinut de NewsPack.Ro sau de partenerii sai. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara explicita, prin acord scris al NewsPack.Ro sau al partenerilor sai si fara ca sursa de continut sa fie citata.

Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea NewsPack.Ro sau a clientilor sai.

NewsPack.Ro sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi (“link”-uri) catre alte pagini sau resurse World Wide Web. NewsPack.Ro nu garanteaza, nu este si nu poate fi facut responsabil in nici un fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective. NewsPack.Ro nu va fi responsabil sau pasibil de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile, continutul, bunurile sau serviciile puse la dispozitie de site-urile respective.

Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie de NewsPack.Ro prin intermediul site-ului intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.

NewsPack.Ro isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace contactarea si utilizarea acestui site si de a solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a persoanelor implicate, daca exista dovada ca scopul este distrugerea sau alterarea site-lui, a continutului sau securitatii acestuia sau incercarea de a ataca sau discredita NewsPack.Ro sau partenerii sai, produsele, serviciile si angajatii acestora.

Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.

4. Guest Posting

Guest Posting sau Guest Blogging se refera la publicarea de articole unice in cadrul publicatiei newspack.ro, de catre alte persoane, dupa urmatorul principiu:

a. Articolul să aibă minimum 300 de cuvinte
b. Articolul să poată fi încadrat într-una dintre categoriile prezente pe acest site
c. Articolul să fie unic
d. Articolul să nu aibă greşeli gramaticale
e. Articolul să nu promoveze produse sau servicii
f. Articolul să nu fie republicat pe alte bloguri
g. Articolul să fie însoţit de imagine
h. Articolul să conţină maximum un link extern

Solicitarea pentru astfel de articole se face in scris pe articole@newspack.ro in care se va anexa articolul in format de tip .doc sau de tip .txt si o imagine.

Orice participant al acestui proiect poate beneficia de un cont de utilizator dupa publicarea a minim 5 articole respectand regulile prezentate mai sus, printr-o solicitare in scris la aceeasi adresa de e-mail.

Ne rezervam dreptul de a selecta materialele. Orice material care nu va fi acceptat in cadrul publicatiei online newspack.ro nu va fi publicat ulterior pe niciuna dintre publicatiile detinute de SC AI MEDIA INTERACTIVE GROUP SRL.

5. Incheierea acordului

NewsPack.Ro isi rezerva dreptul de a schimba termenii, conditiile şi politicile in orice moment fara a anunta in prealabil, prin urmare sunteti rugat sa revedeti in mod regulat aceasta sectiune si a fi la curent cu modificarile aduse.