Secretele celor mai cunoscuți bucătari din lume, dezvăluite de Sărbători

Pentru că în perioada sărbătorilor bucătăria este una dintre principalele scene ale pregătirilor pentru Crăciun, la fiecare familie, planificarea cinei festive pentru musafiri începe cu câteva săptămâni înainte de sărbători.

jamie-oliver-secrete-craciun

În emisiunile de Crăciun ale TV Paprika, prezentatorii populari Bede Róbert, Dános Tamás, Havas Dóra şi Jókuti András vă ajută în alcătuirea unui meniu festiv şi vă oferă idei practice astfel încât perioada sărbătorilor de iarnă să fie mai puţin tumultuoasă şi plină de bucurie. Urmăriți Crăciunul la Paprika din 17 decembrie, de la ora 17:00.

În data de 19 decembrie de la ora 20:30, nu ratați emisiunea specială de o oră cu îndrăgita Nigella Lawson în Crăciunul cu Nigella. În această ediţie specială de o oră, Nigella dezvăluie telespectatorilor câteva trucuri simple ca “bună ziua” prin care prepararea bucatelor pentru sărbători devine o îndeletnicire relaxantă şi distractivă, în spiritul Crăciunului. Desigur, şi de această dată, Nigella prezintă numeroase feluri de mâncare festive după reţete practice care promit un răsfăţ al simţurilor.

Următoarea zi, pe 20 decembrie, de la ora 20:30, este rândul marelui Jamie Oliver să ne dezvăluie cele mai bune rețete și cele mai ascunse trucuri pentru ca masa de sărbători să devină un deliciu. Ajunul Crăciunului cu Jamie este un program de Crăciun obligatoriu, în care Jamie Oliver „serveşte” telespectatorilor idei convingătoare, şiretlicuri şi trucuri pentru deliciul papilelor gustative şi o atmosferă de Crăciun fără stres.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here