Samsung Galaxy S8 review: Design, baterie şi asistentul Bixby

Samsung Galaxy S8 este un telefon compact, comod şi uşor de utilizat, cu un ecran suficient de mare, faţă de varianta Plus.

Samsung Galaxy S8

PRO Samsung Galaxy S8

-Formatul compact face ca telefonul să fie uşor de ţinut în mână
-Puterea hardware
-Ecran foarte bun
-Cameră foto genială
-Autonomie decentă
-Mai ieftin decât varianta Plus

CONTRA Samsung Galaxy S8

-preţul este destul de mare (3599.99 de lei la eMag)

Design şi construcţie

Samsung Galaxy S8 este plăcut la atingere şi este un gadget realizat impecabil cu atenţie la detalii. Sticla nu alunecă aproape deloc, marginile nu sunt ascuţite, totul fiind gândit pentru confort. Totuşi, sticla de pe spate păstrează amprentele, care se văd destul de urât fiind o suprafaţă lucioasă.

Senzorul de amprentă este foarte apropiat de lentila camerei foto pe care probabil o vei atinge atunci când vei folosi acest senzor. Punctul cel mai sensibil este sticla curbată de pe margini, care în cazul unei căzături se poate sparge. Camera foto şi senzorul nu au margini în exterior, ceea ce este un lucru foarte bun.

Autonomia bateriei

Un test realizat de ComputerBlog arată faptul că dispozitivul Samsung Galaxy S8 a rezistat pornit cu setările la maximum şi luminozitatea la maximum timp de 6 ore şi 34 de minute, faţă de Samsung Galaxy S8 Plus, care a rezistat doar 6 ore şi 27 de minute.

La repetarea testului cu Power Saving şi luminozitatea redusă, Samsung Galaxy S8 a rezistat doar 11 ore şi 47 de minute, faţă de varianta sa mai mare, care a rezistat 13 ore şi 7 minute.

Asistentul Bixby

Asistentul Bixby este dezactivat, iar deocamdată clienţii Samsung pot testa doar câteva din funcţiile care nu necesită voce. Sugestiile şi recomandările care apar în timpul utilizării telefonului fac de asemenea parte din funcţiile smart ale asistentului.

Asistentul Bixby are funcţii potrivite pentru corporatişti. De exemplu, aminteşte că la o anumită oră vorbeşti de obicei la telefon cu persoana Y sau faptul că există un apel ratat la care nu ai sunat înapoi.

Concluzii

După testarea telefoanelor Samsung Galaxy S8 şi Samsung Galaxy S8 Plus, putem constata că ele oferă aceeaşi performanţă într-un body mai compact, mai plăcut de ţinut în mână, dar fără să fie deloc mic.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here