Portugalia, aleasă destinaţia anului 2017

Ziariştii americani de la The Huffington Post au realizat un material în care anunţă că în anul 2017, cea mai vizitată ţară va fi Portugalia. În anul 2016, destinaţia anului a fost Islanda, iar în anul 2015 a fost Thailanda.

Potrivit celor de la The Huffington Post, deşi Portugalia este oricum una dintre destinaţiile preferate de vacanţă ale turiştilor, în acest an şi mai multe persoane vor vizita această ţară. Americanii se bazează pe mai multe sondaje realizate de publicaţiile de specialitate din întreaga lume.

Materialul realizat de americani scoate în evidenţă faptul că turiştii sunt atraşi de plajele uimitoare ale Portugaliei, de oraşele istorice, de vibraţia generală a marilor oraşe, dar şi de insulele luxuriante. Totodată, oamenii apreciază Portugalia pentru vin şi pentru activităţile pline de aventură, scriu cei de la Adevărul.

Cei de la The Huffington Post au realizat şi o listă cu anumite destinaţii din Portugalia care nu trebuie ratată atunci când turiştii vizitează această ţară. Printre acestea se află Lisabona, Algarve, Minho, plaja Comporta şi insulele Azore.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here