Pasta de dinți nu albește dintii atât de bine. Benzile pentru albirea dinților au cele mai bune rezultate pe termen lung

Dintii albi și strălucitori se obțin destul de greu, pe măsură ce trece timpul apare și tartrul, petele, nu mai putem avea dantura perfectă pe care ne-am fi dorit-o.

Simplul periaj regulat nu rezolva problema albirii dinților, poate doar să curețe suprafața lor și să ne ferească de probleme gingivale și de carii. Albirea dentară se poate face acasă cu o pastă de dinți cu efecte de albire. Mai toate brandurile au astfel de formule, eficiență însă este destul de slabă.

Efectele vizibile putem vedea, însă smalțul are de suferit dacă formula este prea concentrată și dacă ingredientele nu sunt alese cu atenție. Pasta de dinți pentru albire are rezultate temporare, este ușor de utilizat, nu avem nevoie de îndrumări pentru a putea avea dinți ceva mai albi.

Dacă însă ne dorim dinți cu adevărat albi fără să avem un buget prea mare cheltuit pe albire putem încerca benzi pentru albirea dinților. În cazul lor vedem rezultatele din prima zi de aplicare, concentrația substanței active este maximă, lungimea este calculată în așa fel încât să permită o acoperire perfectă a dinților.

Efectul de albire este garantat până la 24 de luni, rezultatele sunt comparabile cu cele ale unei albiri profesioniste. În doar 21 de zile albirea dinților atinge perfecțiunea, zâmbetul este perfect și el, benzile protejează smalțul, nu dau sensibilitate dentară după aplicare, se aplică simplu, de două ori pe zi, timp de 30 de minute.

Marele lor avantaj este că se pot folosi oriunde, și la dus, și în mașină, și la birou chiar, în timpul pauzelor, sunt ușor de „montat” și de dat jos de pe dantură, nu au efecte adverse și sunt sigure pentru dintii noștri.

Cu benzile de albire vei avea o dantură sănătoasă, imaculată, nu vei mai avea probleme cu petele și cu tartrul, periajul va fi mai simplu.

Prețurile pentru benzile de albire este modic, se pot cumpăra oricând de pe site-urile de profil, iar efectele se obțin doar la o utilizare constantă, timp de 21 de zile, de exemplu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here