O fetiţă de numai 7 ani a aplicat pentru un loc de muncă la Google. Răspunsul incredibil primit!

O fetiţă în vârstă de 7 ani din Hereford, Marea Britanie, care a trimis o scrisoare către Google prin care a cerut o slujbă, a fost uimită să primească un răspuns chiar de la directorul general al companiei, Sundar Pichai.

Chole Bridgewater

Fetiţa a decis să aplice pentru o slujbă la Google după ce imaginaţia acesteia a făcut că gigantul Google să pară un parc de distracţii al vieţii corporatiste, cu tobogane între birouri şi maşinuţe de karting.

Tatăl fetiţei, Chris, a postat pe reţeaua de socializare LinkedIn răspunsul primit de fetiţă, care a devenit viral: „Dacă vei continua să munceşti din greu şi să-ţi urmezi visurile, poţi realiza ceea ce îţi doreşti. Aştept cu nerăbdare să primesc cererea ta pentru slujbă când vei termina şcoala”.

Tatăl fetiţei a spus că aceasta îşi pierduse încrederea după un accident suferit în urmă cu câţiva ani, iar această scrisoare a încântat-o.

Ea este acum şi mai dornică să se descurce bine la scoală şi să lucreze pentru Google. Nu pot mulţumi îndeajuns unei persoane atât de ocupate pentru că şi-a făcut timp să aducă visul unei fetiţe cu un pas mai aproape de realizare, deşi nu sunt sigur că ea este pe deplin constientă că va fi nevoie de mai mult decât conducerea maşinilor de karting şi dormitul în fotolii-capsulă pentru a reuşi la Google”, a scris Bridgewater.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here