O femeie din Statele Unite a vizitat toate ţările din lume în mai puţin de 19 luni

În vârstă de numai 27 de ani, Cassie De Pecol se luptă pentru a intra în Cartea Recordurilor, după ce a călătorit în toate cele 196 de ţări ale lumii în numai 18 luni şi 26 de zile.

De Pecol

Conform celor de la Forbes, tânăra nu a stabilit numai recordul pentru vizitarea tuturor ţărilor lumii în cel mai scurt timp, ci şi recordul stabilit de o femeie în acest sens.

Recordul anterior omologat de Cartea Recordurilor era de trei ani, trei luni şi şase zile şi a fost înregistrat de americanul Yili Liu, care a reuşit să viziteze 194 de ţări recunoscute la momentul respectiv de Organizaţia Naţiunilor Unite, iar călătoria s-a desfăşurat între septembrie 2007 şi decembrie 2010.

Călătoria tinerei a pornit din insula Palau în iulie 2015, a petrecut în medie între trei şi cinci zile în fiecare ţară vizitată şi a încheiat călătoria în Yemen la data de 2 februarie. După utilizarea resurselor financiare în valoare de 10.000 de dolari de care dispunea, aceasta a obţinut sprijinul unor sponsori, printre care Institutul Internaţional pentru Pace prin Turism.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here