Modele de costume de baie întregi în vogă pentru vara acestui an. Cum să le alegi pentru a-ți ascunde micile imperfecțiuni?

Vara este cel mai bun prilej pentru a-ți etala silueta ta de invidiat, dar și pentru a petrece o bine meritată vacanță pe litoral, alături de familie sau prieteni.

Costum de baie

De cele mai multe ori, femeile sunt extrem de preocupate de aspectul lor fizic și vestimentar, iar îmbrăcămintea este aleasă cu mare atenție, nu doar pentru a capta privirile curioase ale interlocutorilor și ale trecătorilor, ci și pentru a pune în valoare perfecțiunea, șarmul și rafinamentul specific feminin.

Vedete ale sezonului cald, costumele de baie fac parte din acele piese vestimentare tipice, care contureaza frumusețea tinerelor doamne.

Așadar, în funcție de personalitățile, inhibițiile și gusturile acestora, tinerele și doamnele de orice vârstă se pot îndrepta spre unul din îndrăgitele modele de costume de baie în două piese, ori către una din aparițiile senzationale de costume de baie întregi.

Intens mediatizate, ele sunt considerate a fi trucul la îndemână pentru a masca micile imperfecțiuni.

La începutul acestui sezon estival, designerii vestimentari autohtoni și străini pun la dispoziție modele variate, în culori vintage. Decolteurile, volănaşele şi imprimeurile cu motive florale sunt printre elementele caracteristice ale trendului din acest an în materie de articolele vestimentare de plajă.

Care sunt cele mai căutate tipuri de costume de baie întregi din acest sezon?

Colecția de vară a acestui an aduce în prim plan modele tipice de costum de baie întreg cu volanașe, o noutate în ceea ce privește creațiile autohtone și nu numai. Frecvent întânite la bluzele din bumbac sau stofă, cât și în cazul cămășilor, volănașele în nuanțe pastelate conferă siluetei un aer chic și boem, potrivit opiniilor expertilor. Imitând rochiile, cu bretele late, costumele creează un adevărat farmec, acoperind depunerile de țesut adipos din zona abdominală sau de pe șolduri, fiind ideale pentru femeile plinuțe. În magazinele ce au ca obiect de activitate comercializarea articolelor vestimentare, acestea se regăsesc disponibile inclusiv pentru femeile care poartă mărimi mari.

Pentru a atrage privirile curioase, nu trebuie decât să asortezi acest tip de costum de baie întreg cu o pălărie în culori vii, stridente sau deschise la culoare. Astfel, vei putea beneficia de ținuta vestimentară completă și de o protecție sporită de radiațiile solare, deoarece minunatele piese vestimentare sunt confecționate tocmai pentru a acoperi părțile sensibile și predispuse arsurilor solare ale corpului.

Mai mult, în cazul în care surplusul de kilograme îți dă bătăi de cap, creatorii de modă recomandă alegerea unor drapaje și pliseuri amplasate strategic pe suprafata costumului.

La fel de potrivit pentru femeile care doresc mascarea imperfecțiunilor corpului este si costumul de baie întreg tip fusta. Lejer, confecționat armonios dintr-o combinație perfectă de culori închise și pastelate, costumul redă, în mod delicat, silueta și conturul anatomic perfect al corpului.

Costum de baie in doua pieseCostum de baie întreg cu decolteu în V sau decupat în zona abdomenului

Generos, şarmant, costumul de baie întreg cu decolteu în V este, cu siguranță, cel mai inteligent artificiu pentru a face noi cuceriri pe plajă. Poate fi creat din bumbac și elasten, în culori uni sau combinație de culori vintage, fără fundițe sau șnururi, pentru a flata frumos formele trupului și pentru a arăta ca o adevarată divă. În vara anului în curs, femeile pot opta între modelele retro, care se mulează perfect pe corp, şi cele în culori neutre sau multicolore.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here