Mikey Haş, primul vlogger din România care are 1 milion de abonaţi pe YouTube

Mikey Haş este primul creator independent de conţinut din România care ajunge la 1 milion de abonaţi pe YouTube. Mikey, pe numele său Mihai Holhoş, a primit din partea YouTube distincţia „Gold Play Button” acordată tuturor creatorilor de conţinut care ating pragul de 1 milion de abonaţi.

Golden Play Button

Mihai, 29 de ani, din Deva, a început canalul său de YouTube în martie 2011, când a publicat primul video din seria care l-a făcut cunoscut, „Doza de Haş“. De atunci, publică în fiecare vineri o „Doza”: un video cu durată în jur de 10 minute, axat pe divertisment şi umor.

Pe măsură ce popularitatea lui şi a canalului au crescut, Mihai a extins gamă de conţinut către tehnologie („Doza it“, în 2014) sau teme de actualitate şi interviuri cu oameni relevanţi („Trending TopX“, în 2016). Canalul Mikey Haş are peste 150 de milioane de vizualizări, cele mai populare video-uri ale sale depăşind un milion de vizualizări.

În România, distincţia „Gold Play Button” a mai fost acordată doar canalelor unor case de discuri sau muzicieni. Mihai este primul creator independent de conţinut din România care primeşte butonul „play” de aur pentru 1 milion de abonaţi.

YouTube acordă creatorilor de conţinut trei distincţii în funcţie de numărul de abonaţi pe care îi atrag: „Silver Play Button” pentru 100.000 de abonaţi, „Gold Play Button” pentru 1 milion de abonaţi, şi „Diamond Play Button” pentru 10 milioane de abonaţi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here