La țară pompa submersibilă este indispensabilă pentru a putea avea apă potabilă la robinetul din casă

Odată ce te-ai mutat la țară, la casă, viață de la bloc începe să îți pară un lux. La țară nu prea ai surse de apă la început, dacă ai fântână ești salvat, dacă nu ai nevoie de pompe submersibile Magterm că să aduci apă în casă sau să o folosești la irigații, dacă ai și o bucată de pământ de cultivat.

Pompele submersibile se scufundă total în apă și o împing spre suprafață cu ajutorul unui motor puternic. Apa ajunge în pompă, din pompa rotorul o impinge spre suprafață.

Eficiența și economia făcută cu noile pompe submersibile Magterm le-au făcut foarte populare în zonele rurale, pompa submersibilă se folosește de presiunea directă a apei pentru a o ridica spre suprafață.

Pompele nu sunt zgomotoase, nu ai nevoie de spațiu special pentru ele, au design și dimensiuni reduse, au rezistență la contactul cu apa și o aduc de la distanțe mult mai mari decât o poate face hidroforul clasic.

În funcție de ce fel de apă aveți la dispoziție, pompele pot fi de apă curată și de apă murdară. Cele de apă curată sunt bune pentru fântâni, pentru apă de consum, pentru apă destinată irigațiilor, în vreme ce pompele submersibile de apă murdară merg utilizate când apa are reziduuri mici, impurități, depuneri.

Rezistența lor la coroziune e mare, se scoate ușor apă din iaz sau lacuri, se folosesc și în lucrări de canalizare. Pompa de apă curată, potabilă, au faze diferite, debite diverse, pompa pentru apă murdară are doar o singură fază.

Pompele submersibile funcționează cu ajutorul curentului electric, rezistă la presiuni mari, de unde și adâncimile mari de la care aduc apă la suprafață.

Montarea și întreținerea sunt simple, nu ai nevoie de prea multe etape că să începi să folosești o pompă, iar după utilizare o poți depozita oriunde dorești. Prețurile pentru pompele submersibile sunt variate, vă puteți încadra într-un buget rezonabil dacă nu aveți nevoie de pompe foarte complexe.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here