Iulie, luna perfectă pentru a-ţi găsi online perechea

55% dintre utilizatorii înregistraţi în ultimele săptămâni pe Sentimente.ro spun că sunt în căutarea unui partener cu care să înceapă o relaţie şi, cu puţin noroc, să plece în vacanţă.

Iubire - Sentimente

De altfel vara şi perioada concediilor se numără printre perioadele cele mai dificile pentru persoanele singure (25%), alături de Crăciun (48%) şi participarea la evenimente de familie, cum ar fi nunţi, botezuri sau aniversări (17%).

11% sunt dispuşi să petreacă vacanţa singuri, în timp ce 19% spun că nu pleacă deloc în vacanţă, lipsa unui partener numărându-se printre motivele pentru care au luat această decizie.

O majoritate covârşitoare, 80%, din cei care au participat la sondaj în luna iunie consideră că o vacanţă în doi la început de relaţie te ajută să cunoşti mai bine partenerul şi să îţi dai seama astfel dacă ai un viitor cu acesta. 13% consideră că o perioadă de apropiere stimulează romantismul, în timp ce 3,8% consideră că o vacanţă la începutul relaţiei te ajută să vezi mai uşor defectele şi calităţile potenţialului partener de cursă lungă.

Majoritatea (peste 60%) susţine că nu contează cât timp petreci împreună cu o persoană înainte de a te gândi să-ţi petreci vacanţa cu aceasta şi că ceea ce primează este chimia. Alţii (13%) sunt mai rezervaţi şi consideră că trebuie să cunoască pe cineva de cel puţin o lună înainte de a accepta să plece în concediu cu persoana respectivă, arată un alt sondaj efectuat de Sentimente.ro.

Cele mai singuratice profesii sunt, în cazul bărbaţilor, cele din domeniul administrativ şi în vânzări, în timp ce în cazul femeilor, mai singure sunt cele care lucrează în vânzări, marketing şi în domeniul educaţional.

De la an la an, numărul utilizatorilor Sentimente.ro care se înregistrează pe perioada verii (lunile iunie-august) creşte cu aproximativ 10-15%, luna iulie fiind cea mai solicitată lună în acest sens, cu o medie de 14.000 de utilizatori noi. Vârsta utilizatorilor care se înregistrează în această perioada este de 30-45 de ani, uşor mai scăzută în cazul femeilor. 35% din femei şi 25% din bărbaţi sunt interesaţi de căsătorie, iar restul sunt interesaţi de flirt, prietenie şi relaţii serioase.

„Ne dorim să venim mereu în întâmpinarea utilizatorilor noştri cu servicii cât mai performante, de aceea în foarte scurt timp, Sentimente.ro va avea o interfaţă nouă, cu un design mai prietenos, intuitiv, adaptat nevoilor din sfera digitală şi cu facilităţi sporite pe segmentul de matching între utilizatori. Astfel, celor care au cont pe Sentimente.ro le va fi şi mai uşor să găsească persoanele compatibile”, a explicat Flori Dragomir, cofondator Sentimente.ro.

Sondajul Sentimente.ro a fost realizat în luna iunie 2017, având 2416 respondenţi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here