Îţi place să citeşti? În Japonia există un hotel în care clienţii se pot caza printre cărţi!

Japonezii sunt din nou în centrul atenţiei şi ocupă primele pagini ale ziarelor din străinătate, datorită unui hotel care s-a deschis în urmă cu aproximativ un an şi jumătate şi în care clienţii se pot caza printre cărţi.

book-and-bed-hostel-tokyo-3

Potrivit presei internaţionale, hotelul „Book and Bed“ din Tokio include 60 de spaţii cubice de cazare, care sunt dotate cu o saltea şi cu o lampă pentru citit, în locaţie existând peste 3.000 de volume scrise în diferite limbi. „Camerele“ sunt de dimensiunea unui dulap şi sunt situate printre rafturile pline cu cărţi.

Unitatea de cazare beneficiază şi de o cameră comună, care este pe post de bibliotecă, unde orice vizitator poate sta să citească. „Motivul pentru care am venit cu acest concept este că am vrut să stau într-un astfel de hotel în care poți adormi în timp ce te bucuri de ceva distractiv“, a spus Kei Asai, director executiv al hotelului „Book and Bed“.

book and bed hotel

Preţul pentru o noapte de cazare porneşte de la 33 de dolari şi poate ajunge până la 41 de dolari, în funcţie de încăperea dorită, iar persoanele care vor să stea doar peste zi pentru a citi pot primi perne, în schimbul a 4 dolari.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here