iPhone 8: Când va avea loc lansarea celei de-a zecea ediţii a telefoanelor Apple

Dacă totul decurge cum trebuie, iPhone 8 va fi peste aşteptări. Telefoanele iPhone 7 şi 7 Plus au fost, fără îndoială, printre cele mai bune telefoane din anul 2016, ce au livrat performanţe rapide, capacitate de stocare robustă, rezistenţă la apă şi camere video excepţionale.

iPhone 8

În ciuda promisiunilor CEO-ului Tim Cook, care spunea că iPhone 7 ar oferi lucruri fără de care nu am putea trăi, lansarea acestui model a fost sub aşteptările utilizatorilor Apple. De fapt, lipsa mufei pentru căşti a adus pentru unii dintre utilizatori un lucru fără de care nu pot trăi.

Toate acestea au alimentat speranţa utilizatorilor Apple cum că cea de-a zecea lansare aniversară va fi cu totul impresionantă.

Există zvonuri care sugerează faptul că iPhone 8 ar putea fi o întoarcere la Apple de acum 10 ani, un progres remarcabil, care va redefini încă o dată ce poate face un telefon.

Se anticipează ca lansarea noului model iPhone 8 să fie în toamna anului 2017. Mai exact, începutul lunii septembrie, în cazul în care Apple îşi urmează programul din anii trecuţi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here