Investește în mod inteligent banii reali în bani virtuali

Una dintre cele mai noi metode de a face bani este aceea de a investi în bani virtuali. În urmă cu peste un deceniu au apărut banii virtuali și, de atunci, și-au continuat ascensiunea și au primit o recunoaștere din ce în ce mai mare.

Una dintre primele monede virtuale apărute și poate și cea mai cunoscută este moneda Bitcoin. Aceasta este cea mai tranzacționată monedă online și cea mai cunoscută în întreaga lume, cu care se pot face și plăți reale.

Bitcoin este criptomoneda care permite efectuarea plăților de la o entitate la alta, în mod nemijlocit, sau, cum se spune în engleză, peer to peer, ieftin și sigur, fără a fi nevoie de o bancă sau de un procesor de plăți central.

Practic, tranzacțiile au loc în mod direct între portofelele digitale ale utilizatorilor, care sunt verificate grație tehnologiei blockchain. Aceste tranzacții poartă semnătura digitală cu chei private, care demonstrează că provin de la proprietarul portofelului.

Iată de ce specialiștii îndeamnă oamenii de rând să opteze pentru a cumpăra Bicoin de pe ro.exchange, una dintre cele mai cunoscute platforme la nivel național.

Ce presupune tehnologia de tranzacționare Bitcoin?

Tranzacțiile Bitcoin se bazează, în primul rând, pe tehnologia blockchain, un registru public descentralizat al tuturor tranzacțiilor deja executate. Un bloc este, de fapt, o unitate a bazei de date care conține informații despre blocul anterior și permite transparența completă a plăților.

De asemenea, tranzacțiile cu moneda virtuală Bitcoin nu pot fi în niciun fel șterse sau modificate, iar banii nu mai pot fi recuperați odată ce au fost plătiți.

A găsi o platformă bună de tranzacționare a monedei virtuale este un câștig pentru cei care doresc să investească în Bitcoin. Spre exemplu, pe platforma Ro.exchange comisioanele sunt foarte mici, singura taxa care urmează să fie plătită fiind comisionul de tranzacționare de 0,15% din suma tranzacționată, fără alte costuri ascunse. Doar la retragere se va percepe un comision de rețea, care nu depinde de ro.Exchange, suma ajungând la utilizatorii care susțin rețeaua blockchain.

În plus, o rețea de tranzacționare Bitcoin bună trebuie să ofere și flexibilitate, și posibilitatea de a tranzacționa mai multe tipuri de monede virtuale, dar și de a vinde și de a cumpără mai multe perechi de criptomonede sau în schimbul euro. Pe platformă sunt explicate și procedurile de depunere și de retragere de euro, care se realizează prin intermediul unui cont SEPA.

Securitatea este un alt aspect important, pentru ca platforma de tranzacționare Bitcoin să fie luată în considerare de persoanele interesate. Este importantă folosirea unor protocoale de securitate noi, iar fondurile cripto să fie stocate în mod offline, astfel încât să nu aibă de suferit din cauza atacurilor cibernetice.

Nu în ultimul rând, platforma permite tranzacționarea între utilizatorii activi, prețurile fiind reglate de cerere și de ofertă, iar utilizatorii având posibilitatea de a tranzacționa folosind ordine de plată tip market sau limit, diferența dintre ele fiind că primele se realizează instant și la prețul pieței din momentul plasării comenzii, iar al doilea implică posibilitatea utilizatorului de a seta prețul de vânzare sau de cumpărare în funcție de propria analiză a evoluției pieței.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here