Învață să asortezi geaca de piele astfel încât să se potrivească stilului tău vestimentar masculin

Din garderoba niciunui bărbat nu trebuie să lipsească geaca de piele. Aceasta este un articol vestimentar foarte important atât din punct de vedere estetic, cât și funcțional. Cu alte cuvinte, o geacă de piele bărbătească bună nu numai că va conferi un aspect plăcut domnilor, ci îi va proteja de frig și de precipitații.

Vesa

Fie că preferă ținutele casual, fie că sunt adepții celor elegante, alegerea unei geci bărbătești din piele este importantă, deoarece aceasta este o piesă vestimentară-cheie, care ajută la obținerea unui look elegant și, totodată, la modă.

Cu alte cuvinte, geaca din piele este o investiție bună și de lungă durată, iar faptul că nu este tocmai cel mai ieftin articol vestimentar îi determină pe domni să se uite de două ori înainte de a alege o dată.

Alege geaca de piele în funcție de stilul care te definește

În general, geaca de piele este aleasă pe criterii estetice și mai puțin funcționale. Bărbații știu că este o necesitate, că trebuie să o cumpere, însă ar fi de dorit să își orienteze atenția către modelul care li se potrivește cel mai bine.

Geaca din piele maro pentru bărbați conferă acestora un look vintage, poate fi asortată la o pereche de jeanși slim, la un tricou nu foarte simplu și o pereche de teniși sau de adidași sport.

Modelul de geacă din piele aviator este mai potrivită pentru stilul elegant, fiind ideală pentru a fi purtată cu o perche de pantaloni conici, cu un tricou polo sau o cămașă și o pereche de pantofi eleganți sau bocanci.

Geaca de piele pentru bărbați stil bomber le va conferi acestora un look foarte elegant, mai ales dacă este asortată cu o pereche de pantaloni din denim, cu o pereche de pantofi eleganți și un pulover sau o cămașă.

Sunt foarte mulți bărbați care preferă geaca de piele stil biker, pentru un look rebel, care era o piesă vestimentară preferată de tinerii anilor 1950, dar care a rămas în garderoba masculină și s-a impus prin diferitele încercări stilistice, fiind asortată cu o pereche de jeanși clasici, un tricou alb și bocanci. La fel de apreciată este și geaca de piele clasică, simplă și cool, care poate fi purtată atât la o ținută smart casual, cât și la ținutele mai elegante sau office.

Jacheta din piele este potrivită atât pentru sezonul de toamnă, cât și pentru cel de primăvară, atât pentru domnii care preferă un stil vestimentar mai elegant, cât și pentru cei care au un mod mai casual de a se îmbrăca. Pe lângă felul în care geaca se asortează la ținute, la fel de importante în alegerea acesteia sunt calitatea și construcția acesteia.

Jacheta de piele este o piesă importantă în garderoba domnilor deoarece se poate combina atât cu jeanși și tricou, cât și cu pantaloni de stofă și cămașă. Ideal este că jacheta de piele pe care o cumpără să fie simplă, să nu aibă logo-uri sau desene masive pe ea și să se potrivească preferințelor clienților.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here