Importanța elementelor din sticlă securizată pentru birou și locuință

Din ce in ce mai multi clienti isi indreapta atentia catre elementele din sticla securizata pentru locuinta sau pentru afacerea lor. Sticla securizata este produsa prin incalzirea sticlei la o temperatura foarte mare, de aproximativ 650 de grade Celsius, punct in care incepe sa se inmoaie, dar, imediat, suprafetele sunt racite extrem de rapid, creand o compresie foarte puternica.

Geam Securizat

Incalzirea sticlei urmata de racire este efectuata in mod controlat din punct de vedere electronic, rezultand celebra sticla securizata. Pot fi securizate, asadar, toate tipurile de sticla, cu grosimi cuprinse intre 4 si 19 mm, cu mentiunea ca nu mai pot fi modificate prin slefuire, taiere sau gaurire.

Elemente importante din sticla securizata

Caracteristicile de siguranta ale sticlei securizate sunt foarte importante. In primul rand, sticla securizata este folosita acolo unde se pune accent pe securitate in exploatare, la fabricarea unor usi de interior si exterior, vitrine de magazine, intrari in blocuri, iar lista poate continua.

Exista chiar mobilier de interior sau compartimentari de birouri din sticla securizata, pentru a preveni accidentele casnice in utilizarea blaturilor de mese, etajere, usi de mobilier, iar lista poate continua.

Sticla securizata are o mare rezistenta la socuri, de pana la 5 ori mai mare decat cea a unei sticle obisnuite, ceea ce inseamna ca este necesara folosirea acesteia in cazul in care exista un tip de prindere mecanica a sticlei.

Calitatile mecanice ale sticlei securizate o recomanda in proiecte importante, ce cuprind usi de sticla, vitraje de dimensiuni mari, balustrade de interior sau exterior, pereti din sticla si multe altele.

Recomandarea specialistilor pentru elemente din sticla securizata pentru birou

Angajatii care isi petrec cel putin 8 ore la birou stiu ce inseamna absenta luminii naturale si lucrul in conditii de lumina artificiala. Compartimentarile de sticla pentru birouri asigura angajatilor lumina naturala de care acestia au nevoie, dar si un decor placut si deloc anost, o atmosfera adecvata si un confort de care ei au mare nevoie.

Ambientul care intampina potentialii parteneri de afaceri sau viitorii clienti reprezinta un fel de carte de vizita a societatii, astfel incat valorile si obiectivele acesteia cantaresc foarte mult atunci cand se ia o hotarare in privinta unei achizitii sau a unei colaborari.

Compartimentarile din sticla securizata trebuie sa respecte standardele de estetica si de functionalitate, impartind spatiul interior fara a-l micsora si permitand atat intimitatea, cat si deschiderea locurilor unde angajatii isi desfasoara activitatile. Sticla mata sau cea cu diferite modele grafice, securizata, este cea mai buna solutie pentru a creste gradul de intimitate al angajatilor.

In plus, compartimentarile din sticla ofera posibilitatea de a delimita spatiul deschis dintr-o incapere in mod eficient si estetic, sa creioneze un design modern intregului spatiu si sa pastreze un nivel ridicat de lumina naturala in interior.

In plus, compartimentarile din sticla sunt relocabile, asigura izolatia acustica necesara si pot fi personalizate, necesitand un timp redus de instalare si de demontare si asigurand, in acelasi timp, o durabilitate crescuta. Atat la birou, cat si acasa, compartimentarile sau usile din sticla securizata reprezinta cea mai buna alegere.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here