HTC a lansat noul model de smartphone, HTC U Ultra

HTC a lansat noul model U Ultra, ce rulează sistemul Android 7.0 Nougat, cu un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 821 cu o frecvenţă de 2.15GHz şi o memorie RAM de 4GB, pentru care foloseşte designul cu două ecrane folosit de LG şi pe modelele LG V10 şi LG V20.

HTC U Ultra

HTC U Ultra foloseşte sistemul de operare personalizat cu o interfaţă proprie, HTC Sense UI şi asistentul virtual HTC Sense Companion. HTC U Ultra are un spaţiu de stocare de 64GB sau 128GB cu suport pentru card microSD.

Ca şi opţiuni de conectare, acest smartphone include Wi-Fi 802.11 dual-band, NFC, USB 3.1 de tip C, suport pentru streaming media cu dispozitivele compatibile AirPlay, Chromecast, DLNA şi Miracast, iar pentru localizare telefonul are suport pentru GPS, A-GPS, Glonass şi Beidou.

Telefonul are o diagonală de 5.7 inci, o rezoluţie Quad HD de 2560×1440 pixeli şi este de tip Super LCD 5. Ecranul secundar are o diagonală de 2.05 inci şi o rezoluţie de 160×1040 pixeli. Telefonul permite înregistrare video cu încetinitorul sau la rezoluţie 4K.

Telefonul HTC U Ultra va fi disponibil şi într-o versiune Dual SIM, ambele versiuni fiind capabile de folosirea reţelelor 4G LTE, apeluri Volte şi WiFi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here