Google Assistant va fi disponibil la televizoare, ceasuri smart şi autoturisme

Google Assistant va fi disponibil în curând pe televizoarele Android şi are planuri de a oferi asistentului o voce pentru sistemele de navigaţie auto şi, de asemenea, pentru ceasuri.

Google Assistant

Asistentul este deja disponibil pe telefoanele smart Pixel, pe pagina de pornire Google şi pe aplicaţia de mesagerie inteligentă Allo.

Rivalul lor, Alexa de la Amazon, face, de asemenea, valuri la CES în Las Vegas, anunţând un număr de victorii de proiectare, inclusiv pe pieţele auto şi telefoanele smart, cum ar fi integrarea cloud-based voice assistant cu telefonul mobil Huawei’s Mate 9.

Ford Motor a declarat că va oferi integrare Alexa cu sistemul său de navigaţie Sync 3 AppLink. Pe cealaltă parte, Google a declarat luna trecută că Mercedes Benz va accepta ca utilizatorii maşinilor să îşi poată controla maşinile de acasă, folosind Google Assistant pe Google Home.

Tehnologia se va lansa lunile următoare pe Nvidia Shield şi pe televizoarele Android din SUA care rulează cu Android 6.0 Marshmallow sau Android 7.0 Nougat.

Alte câteva dispozitive care se vor livra cu Google Assistant sunt AirTV Player, Sharp Aquos, Sony Bravia şi Xiaomi Mi Box, Sascha Prueter.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here