Facebook va deveni rival cu LinkedIn. Celebra reţea de socializare va avea o funcţie care permite găsirea unui loc de muncă!

Conform unei informări AFP, Facebook va începe să permită companiilor să publice oferte de angajare, iar internauţilor să îşi depună aplicaţiile pentru un post direct pe reţeaua de socializare, intrând astfel în concurenţă cu LinkedIn.

Facebook Vs LinkedIn

Funcţia este destinată IMM-urilor şi a fost deja testată în unele părţi din SUA şi urmează să fie lansată în următoarele săptămâni în restul ţării şi în Canada.

Reprezentanţii celebrei reţea de socializare explică faptul că internauţii vor putea găsi locuri de muncă direct pe pagina de Facebook a companiei care a publicat anunţuri, iar unele oferte “sponsorizate” vor putea apărea chiar în News Feed.

Fiecare anunţ de angajare va avea un formular de aplicare şi va fi pre-completat cu informaţii colectate din profilul de Facebook al utilizatorului, însă aceste informaţii vor putea fi modificate de acesta înainte de a aplica pentru postul respectiv.

La rândul lor, companiile vor putea contacta persoanele care au aplicat la un post prin intermediul Messenger, aplicaţia de mesagerie instant a Facebook.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here