Epilatul, mai puţin dureros cu aparatul cu lumină intens pulsată

Sigur ți-e dor de vremea caldă, de soare și hainele lejere! Iar când te gândești la vară, pielea ta trebuie să radieze de frumusețe! Pentru că meriți tot ce e mai bun, Rowenta a lansat un epilator ce încorporează cea mai nouă tehnologie de îndepărtare a părului, cu lumină intens pulsată (IPL)!

epilat rowenta ipl Soft skin

Tehnologia IPL asigură un epilat sigur, nedureros și rezultate semi-permanente. În plus, Rowenta a încorporat în noul aparat sistemul exclusiv Pro Precision cu rolă de distanțare, cu ajutorul căruia nu vei rata nicio zonă și nu vei trata de două ori același loc, evitând astfel riscul de ardere. Rezultatul: o piele fină și sănătoasă, pregătită pentru vară!

Rowenta Instant Soft Compact folosește cea mai nouă și mai performantă tehnologie în materie de îndepărtat părul chiar și din cele mai sensibile zone! Cu lumina intens pulsată (IPL), epilarea devine complet nedureroasă, igienică, iar rezultatele sunt peste așteptări! Și le vei vedea chiar după prima utilizare a aparatului!

Cu Rowenta Instant Soft Compact te bucuri de sesiuni de epilat rapide, în confortul casei tale și în condiții de siguranță. Nu ai nevoie de mai mult de câteva minute pentru axile, zona bikinilor şi braţe, iar picioarele tale vor arăta fabulos în doar 20 de minute !

Aparatul are cinci niveluri de intensitate, pentru ca procesul de îndepărtare a părului să fie sigur în orice condiții. Iar filtrul UV încorporat garantează siguranța pentru ochi și piele în timpul procesului de epilare.

Rowenta Instant Soft Compact EP9600 îți oferă tehnologia viitorului pe termen lung! Aparatul are două lămpi de 75.000 de flash-uri fiecare, acestea fiind interschimbabile pentru a crește durata de viață a produsului.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here