De ce să alegi lentilele de contact Proclear? Beneficii maxime pentru ochii tăi

Alegerea lentilelor de contact potrivită este prilej de analiză şi întrebări la care experţii medicali au răspuns în urma unor studii amănunţite.

Proclear

Deşi în ultimii ani, specialiştii opticieni au întreprins numeroase cercetări care au permis îmbunătăţirea şi crearea unor noi modele de dispozitive optice, adaptabile particularităţilor anatomice şi caracteristicilor fiecărei afecţiuni oculare ale fiecărui pacient în parte, totuşi, consultarea medicului oftalmolog este absolut necesară. Potrivit statisticilor, acestea au devenit, treptat, o alternativă excelentă pentru corecţia optică a dioptriilor, cautată de o categorie din ce în ce mai largă de pacienţi.

Sub îndrumarea atentă a specialistului, purtarea lentilelor vă aduce nu doar ameliorarea clarităţii imaginii, cât mai ales o senzaţie de confort sporită şi eliminarea manifestărilor neplăcute provocate, adesea de ochii uscaţi sau sensibili.

O categorie aparte de lentile de contact este, desigur, şi renumita marcă Proclear, creaţie a prestigiosului concern californian CooperVision, apărut în deceniul al VI-lea al secolului trecut.

Lentile Proclear destinate unui grup generos de utilizatori

Materialele care stau la baza confecţionării dispozitivelor oftalmologice de ultimă generaţie a permis lărgirea progresivă a sferei utilizatorilor cărora le sunt destinate lentilele de contact Proclear. Particularitatea acestui tip de lentile vizează, în primul rand, materialul din care sunt create, alcătuit din molecule naturale care apar în membrana celulelor umane, care se atrag în permanenţă una lângă alta. Înconjurate de apă, moleculele lentilelor de contact Proclear asigură un nivel ridicat de umiditate la nivelul globului ocular.

În afară de substanţa care se formează prin acţiunea moleculelor în prezenţa materialului special tare, denumită, fosforilcolină, la baza succesului Proclear stă tehnologia PC.

Purtarea lentilelor se poate face în condiţii de confort şi maximă siguranţă chiar şi până la 12 ore. Lentilele corectează defectele de vedere atât la aproape, cât şi la distanţă. De asemenea, sunt dispozitive optice multifuncţionale care corectează cu succes viciile provocate de astigmatism.

Beneficii maxime pentru ochii tăi folosind lentile de contact Proclear

Cercetările din domeniu arată că până şi cei mai pretenţiosi clienţi poziţionează gama de lentile Proclear pe primele poziţii în topul mondial.

Alegând tipul de lentila potrivit, ochii se vor bucura nu doar de cele mai spectaculoase şi vii culori ori imagini, ci mai ales de o hidratare şi oxigenare maximă.

Astfel, indiferent de circumstanţe, acestea vor asigura vederea perfectă în fiecare zi, fie că vorbim de dispozitive de unică folosinţă, sferice sau torice, multifocale sau cu înlocuire lunară.

Astfel, producătorul american a lansat pe piaţa din întreaga lume lentile de contact Proclear Spheric, Proclear 1 Day, Proclear Toric, Toric XR şi Tailor Made Toric, destinat pacienţilor diagnosticaţi cu forme uşoare sau severe de astigmatism, şi Proclear Multifocal, optilen.ro fiind unul din multitudinea de magazine online ce comercializează asemenea lentile în România.

Ce spun statisticile?

Legat de lentilele de contact, în urmă cu 5-6 ani, EuromContact a dat publicităţii un studiu privind evoluţia pieţei lentilor de contact.

Acesta arată o crestere a pieţei în ceea ce priveşte lentilele dispozabile (de unică folosinţă) cu 90%, a celor săptămânale şi lunare cu 23% şi a celor moi cu 27.3%.

În România, creşterea a fost de 40% pentru cele dispozabile, 5.9%, în cazul pe bază de silicon hidrogen, şi de 6.4% în cazul celor moi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here