Cum să-ți amenajezi grădina în zilele caniculare. Sfaturile specialiștilor!

Deşi sezonul cald a început deja, mai ai timp să-ţi amenajezi grădina astfel încât să te simţi în largul tău, confortabil, comod, ferindu-te astfel de caniculă.

Amenajare Curte

Iată câteva idei pentru amenajarea grădinii sau terasei:

  1. Mobilier confortabil

Fie că discutăm de mese şi scaune, de şezlonguri sau de balansoare, este important să alegi mobilierul astfel încât spaţiul să rămână funcţional, dar să ai parte şi de un confort sporit. Astfel, alege scaune confortabile, chiar tip fotoliu, pentru terasă, iar dacă spaţiul este redus poţi lua scaune suprapozabile, astfel încât să fie mai uşor să le depozitezi.

Iată ce spun experţii despre felul în care ar trebui să îţi alegi mobilierul de grădină: „Clientii se orientează mai ales spre producători care oferă nu doar un raport calitate-preţ excelent, ci şi o garanţie extinsă a produselor. Astfel, pe langă design, versatilitatea produselor, dar şi durabilitatea acestora sunt factori care influentează decizia de cumpărare, indiferent dacă vorbim despre sectorul comercial sau cel rezidential”, a declarat Alin Truscă, manager EVOHoreca.

2. Umbră pe terasă

De asemenea, mai ales când temperaturile urcă ameţitor în termometre este bine să te adăposteşti sub umbrela potrivită. Alege un sistem care să acopere o suprafaţa cât mai mare şi care să fie uşor manevrabil. Acesta poate fi o copertină sau o marchiză, mai ales în cazul balcoanelor, sau o umbrella ori o pergolă, în cazul teraselor sau grădinilor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here