Cele mai eficiente programe anti-virus la ora actuală

Criminalitatea cibernetică crește de la an la an. Iată de ce acum este mai important ca oricând să vă asigurați că dispozitivele mobile și computerul sunt protejate de cel mai bun antivirus, ca să nu fiți nevoiți să apelați la un service laptop în fiecare lună.

Antivirus

S-ar putea să fiți mai familiarizați cu branduri precum Kaspersky, McAfee și AVG – dar sunt ele într-adevăr cele mai bune? Am testat și examinat cele mai recente pachete – atât premium, cât și gratuite – de la cele mai mari nume din domeniul securității cibernetice, astfel încât să venim cu cele mai bune soluții pentru protejarea și securizarea dispozitivelor dvs.

Creatorii de programe malware și viruși vin mereu cu noi modalități de acces la computere și la alte dispozitive conectate la internet (inclusiv telefonul mobil și tableta), pot ataca până și site-urile, afectând și procesul de dezvoltare web. Din fericire, companiile de software-uri de securitate actualizează în permanență pachetele lor pentru a vă proteja împotriva escrocheriilor. Dacă vreți protecție integrală contra celor mai recente amenințări cibernetice, atunci investiția în cel mai puternic program este cea mai bună soluție. Asta nu înseamnă că trebuie să începeți să cheltuiți bani grei, deoarece ghidul nostru vă oferă și cele mai bune prețuri disponibile pentru cele mai bune software-uri.

  1. Bitdefender Antivirus Plus 2019

Sistem de operare: Windows

Numărul maxim de dispozitive protejate: 1

Caracteristici distinctive: protecție și remediere Ransomware, instrumente de confidențialitate, VPN, Safepay

Într-o lume plină de programe de securitate gratuite, taxa anuală a Bitdefender Antivirus Plus 2019 poate părea costisitoare, dar există o grămadă de avantaje pentru acești bani. Programul tinde să fie fiabil și precis în detectarea virusului, oferind filtrarea pe web și blocând accesul la site-uri rău intenționate, un browser securizat care păstrează în siguranță tranzacțiile bancare și cumpărăturile online. Conține un manager de parole care completează automat detaliile cardului în formularele web. De asemenea, vă avertizează asupra unor link-uri rău intenționate în rezultatele motorului de căutare și blochează accesul la site-uri periculoase.

  1. Norton AntiVirus Plus

Sistem de operare: Windows

Numărul maxim de dispozitive protejate: 1

Caracteristici avansate: securitate avansată a confidențialității, securitate financiară, rețea globală de informații civile

Norton AntiVirus Plus este un vânător de malware de cea mai bună calitate, care vă poate proteja PC-ul de oaspeți nepoftiți. Produsul a fost scos pe piață în SUA la sfârșitul lunii aprilie 2019 ca înlocuire directă pentru vechiul Norton AntiVirus Basic. Norton oferă o mulțime de optimizări, opțiuni și setări pentru cei utilizatorii avansați, dar și caracteristici precum un blocaj URL util, care vă ține departe de site-urile web rău intenționate. Puteți prgrama scanările pentru un anumit moment, puteți scana computerul integral sau doar zonele de care aveți nevoie. Aveți și bonus: un backup cloud de 2GB și un manager de parole.

  1. Webroot SecureAnywhere AntiVirus

Sistem de operare: Windows și Mac

Numărul maxim de dispozitive protejate: 1

Caracteristici înalte: Securitate permanentă, protecția identității, anti-phishing în timp real.

Aproape fiecare instrument antivirus pretinde a fi “ușor”, dar Webroot SecureAnywhere AntiVirus este singurul care poate înainta cu încredere pe acest front. Instalarea durează câteva secunde, iar fișierele programului acoperă maxim 2 MB de hard disk. Pe lângă protecția de bază, există o monitorizare inteligentă a comportamentului virusului, un antiphishing precis în timp real, un paravan de protecție și un monitor de conectare la rețea, un sistem anti-ransomware îmbunătățit și alte facilități interesante. Totodată Webroot vă oferă o garanție de 100 %, returnându-vă în totalitate banii în caz că nu sunteți mulțumit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here