Ce condiții trebuie să îndeplinească restaurantul pentru a fi ales de miri ca și locație a petrecerii de nuntă?

Una din cele mai importante preocupări ale mirilor, imediat după stabilirea datei nunții, este găsirea unui local suficient de spațios, de frumos, de luxos și de primitor care să se încadreze în preferințele și în exigențele lor și să facă față numărului de invitați pe care îi cheamă la fericitul eveniment. Restaurantul de nuntă nu se alege oricum și nici cu câteva zile înainte de fericitul eveniment, ci înainte cu câteva luni, poate chiar un an, pentru ca mirii să se asigure că au făcut alegerea perfectă.

Un salon nuntă Ploiești foarte apreciat este Seva Events, restaurant împărțit în două saloane, salonul mare și salonul mic, astfel încât mirii să aibă posibilitatea de a alege după bunul lor plac și după numărul invitaților la nuntă.

Cine alege restaurantul pentru nuntă și pe baza căror criterii?

Restaurantul de nuntă trebuie să fie impecabil, exemplar, în armonie cu tematica evenimentului și pe placul mirilor, nașilor, socrilor și invitaților. Acesta trebuie să fie suficient de mare astfel încât invitații să nu stea înghesuiți, să aibă și loc să danseze și să iasă la hore și sârbe fără a se lovi unii de alții, fără a transpiră excesiv și fără a fi nevoiți să facă cu rândul la dans.

În plus, restaurantul pentru nuntă trebuie ales și în funcție de locația acestuia. Cu cât restaurantul este amplasat în apropiere de localitățile din care sunt chemați invitații, sau chiar din aceeași localitate, cu cât peisajul este mirific, iar locurile de parcare sunt suficiente, cu atât mirii pot fi siguri că au făcut cea mai bună alegere.

Decizia în privința închirierii restaurantului stă exclusiv în mâinile mirilor, de aceea este bine ca aceștia să vadă mai multe locații înainte de a se decide, să ia legătura cu specialiștii, să vadă dacă pot înfrumuseța și amenaja după bunul lor plac salonul, dacă pot aduce o fântână de ciocolată sau un candy-bar, dacă pot degusta din meniurile propuse.

Înainte de alegerea restaurantului, mirii trebuie să vadă care este capacitatea fiecărei săli în parte, ce suma de bani trebuie plătită în avans, ce sistem de sonorizare există sau dacă au posibilitatea de a aduce un taraf, un dj sau de a chema lăutarii.

Mai mult decât atât, este nevoie ca mirii să găsească răspuns și la întrebări precum aceea dacă se asigură décor și care este prețul acestuia, dacă locația dispune de aer condiționat și de încălzire, care sunt modalitățile de încălzire, pentru evenimentele ce au loc în perioada rece și care sunt variantele de meniu și care este prețul acestora.

Nu în ultimul rând, alegerea restaurantului pentru nuntă depinde și de disponibilitatea locurilor de parcare, dacă băutura poate fi adusă din exterior sau este exclusiv asigurată de reprezentanții localului, dar și de alte criterii. În funcție de cât de exigenți sunt mirii, saloanele de nuntă Seva Events vor răspunde cerințelor acestora.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here