Care sunt metodele de a scăpa de părul de pe piept, la bărbaţi

Zilele în care bărbaţii îşi scoteau în evidenţă pieptul păros au trecut, iar îndepărtarea părului de pe piept a devenit o tendinţă în creştere.

Indepartarea parului de pe piept

Publicitatea şi cultura americană evidenţiază faptul că bărbaţii care au o piele fără păr sunt mai sexy şi mai doriţi. Deşi principalele motive pentru care bărbaţii vor să îndepărteze părul de pe piept sunt doar superficiale, există o serie de modalităţi de a elimina părul de pe piept.

Iată 5 modalităţi de a îţi îndepărta părul de pe piept:

1. Prin radere

Cel mai simplu şi puţin dureros mod de a îndepărta părul de pe piept, este de a îl rade. Pentru a evita tăieturile şi durerea, există acum opţiunea de a folosi o cremă de ras pentru îndepărtarea părului de pe piept. Deşi rasul este rapid şi ieftin, părul va creşte mai repede decât în alte metode.

2. Prin pensare

Un mod consumator de timp pentru îndepărtarea părului de pe piept este pensatul. Deşi este o variantă, este indicat să foloseşti această metodă doar în zone mici de pe piept, acolo unde corpul este mai sensibil. Acest mod este benefic deoarece îndepărtează firul de păr din rădăcină, iar acesta va creşte mult mai greu.

3. Îndepărtarea părului de pe piept prin ceruire

O modalitate eficientă de a îndepărta părul de pe piept, însă cu un disconfort destul de mare, este ceruirea. Deşi această metodă poate fi efectuată acasă, este bine să lăsaţi acest lucru în seama profesioniştilor. Gradul de durere poate fi mult prea mare pentru a îi face faţă singur.

4. Îndepărtarea părului de pe piept prin electroliză

Dacă părul revine atunci când se utilizează majoritatea procedurilor de îndepărtare a părului de pe piept, electroliza oferă rezultate permanente. Electroliza implică un ac care împrăştie curenţi electrici în fiecare folicul de păr, ucigând părul de la rădăcină. Acest procedeu oferă rezultate permanente, însă poate dura până la un an de programări săptămânale, făcând această metodă foarte costisitoare.

5. Îndepărtarea părului de pe piept cu laser

Una dintre cele mai eficiente şi mai puţin dureroase metode de îndepărtare a părului de pe piept, este tratamentul cu laser. Deşi această metodă are o varietate de factori care determină eficacitatea acesteia, inclusiv culoarea părului şi a pigmentării pielii, îndepărtarea cu laser reduce permanent cantitatea de păr.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here