Care este cea mai fiabila bricheta pe care o poti alege

Desi multe persoane prefera sa foloseasca brichete de duzina, pentru ca nu vor sa aiba grija lor, exista persoane care prefera calitatea si ajung sa cumpere brichete ce fac parte din branduri cunoscute.

Bricheta Zippo

Ca si in cazul ceasurilor, nu este nevoie sa cheltui mai mult decat este necesar pentru a avea o bricheta care functioneaza bine. Zippo spre exemplu, este pentru brichete asa cum este Timex pentru ceasuri.

Zippo este un brand deja cunoscut pe piata din Romania. Aceasta este o bricheta metalica, reutilizabila, fabricata de American Zippo Manufacturing Company din Bradford, Pennsylvania, SUA. Acestia au produs pana acum mii de modele diferite in cele opt decenii de la lansarea lor pe piata, ajungand “un simbol legendar si distinct al Americii”.

Brichetele Zippo sunt recunoscute pentru garantia pe viata si pentru simplitatea cu care poti schimba consumabilele precum bumbacul, fitilul sau pietrele.

Avand o multitudine de culori si preturi decente, exista persoane care au ales sa asorteze brichetele cu tinutele pe care le poarta.

Desi sunt brichete anti-vant, acestea sunt excluse de catre fumatorii de trabucuri, deoarece benzina care se foloseste pentru aprinderea brichetei indeparteaza aroma trabucurilor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here