AVG Antivirus Free. De unde îl descarci şi cât este de folositor

AVG Antivirus Free este una dintre cele mai alese variante atunci când vine vorba de un antivirus gratuit pe care să îl poţi folosi atât pe un calculator personal, cât şi pe un calculator al companiei.

AVG Antivirus

Descărcarea antivirusului AVG se face simplu şi direct de pe site-ul producătorului. AVG Antivirus Free este un antivirus gratuit ce are o reputaţie câştigată pe parcursul timpului şi oferă utilizatorilor protecţie de bază împotriva viruşilor şi a altor tipuri de malware. Acesta are şi câteva opţiuni secundare cum ar fi modul de scanare de linkuri, care te avertizează atunci când vizitezi un site periculos, un modul Anti Rootkit şi o opţiune de protecţie a identităţii.

Dezavantajele antivirusului AVG Antivirus Free apar atunci când vrei să scanezi tot computerul pentru posibile infecţii, deoarece scanarea este foarte lentă şi poate dura foarte mult. Dacă operaţiunea este frecvent făcută, ar putea deveni puţin deranjantă.

Pentru a descărca AVG Antivirus Free puteţi vizita http://www.avg.com/us-en sau descărca direct de la următorul link: Download AVG Antivirus Free.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here