Avantajele transplantului de barbă

Barba și mustața reprezintă un semn al masculinității apreciat atât de femei, cât și de bărbați. Simbol al maturității, puterii și virilității, barba este una dintre cele mai importante aspecte din înfățișarea unui bărbat. Aceasta transformă radical înfățișarea și poate fi sursa unei stime de sine ridicată, sau din contră, scăzută.

Transplantul de barba

Barba a fost adesea catalogată de societate drept „un semn al masculinității”, fapt ce poate avea efecte negative asupra anumitor bărbați. Nu toți bărbații au o barbă deasă. Pentru unii bărbați este foarte dificil să o întrețină, iar în cazurile în care creșterea părului facial întârzie să apară, poate conduce la stimă de sine scăzută care atrage după sine diferite consecințe.

Transplantul de barbă este soluția ideală pentru bărbații care întâmpină dificultăți în creșterea uniformă a părului facial. Operația de transplant de barbă este o intervenție rapidă, care poate beneficia de anestezie locală pentru neutralizarea totală a eventualei dureri resimțite în timpul intervenției.

Rata de succes a acestei operații este garantată. În termen de șase luni, până la 90% din foliculi vor crește, oferind un aspect plăcut și uniform bărbii.

Un alt avantaj al transplantului de barbă, comparativ cu cel de păr pe scalp, este acela că părul facial va crește mai rapid. Zona feței este mult mai vascularizată decât zona scalpului, ceea ce permite firelor de păr să crească mult mai repede. Așadar rezultate nu se vor lăsa așteptate prea mult. Părul va începe să crească într-o perioadă de două până la șase luni.

Poate ai încercat deja diferite tratamente sau „leacuri” recomandate de bătrâni și faptul că nu au dus la niciun rezultat te poate descuraja. Însă intervenția de transplant de barbă este o intervenție simplă și sigură, care îți garantează rezultatele mult dorite.

Un transplant de barbă reușit va însemna o stimă de sine crescută și totodată te va ajuta să economisești, nemaifiind nevoit să investești în alte tratamente alternative scumpe.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here