Artiştii români s-au îmbogăţit de Revelion. Pe ce sume au cântat în noaptea dintre ani?

Revelionul reprezintă pentru artişti cea mai productivă noapte din an, deoarece îşi rotunjesc consistent veniturile. Potrivit tabloidelor, unii artişti au câştigat chiar şi 100.000 de euro de Revelion.

Lora, Andreea Bălan şi Inna au câştigat de Revelion, fiecare în parte, între 20.000 şi 25.000 de euro pentru concertele susţine. Daca Inna a susţinut un singur concert pentru aceşti bani, Lora şi Andreea Bălan au avut mai mult de 5 concerte fiecare.

De departe cele mai bine plătite artiste de Revelion au fost Delia şi Loredana Groza. Potrivit tabloidelor, Delia a avut cinci concerte, iar pentru fiecare în parte a primit 20.000 de euro, adică un total de 100.000 de euro pentru o noapte plină de spectacole. Loredana Groza a avut mai multe concerte, şase la număr, însă onorariul ei pentru un spectacol a fost de 15.000 de euro, astfel că artista şi-a rotunjit conturile cu 90.000 de euro.

Deşi nu sunt români, ci moldoveni, băieţii de la Carla’s Dreams au susţinut un concert la Sibiu, pentru care au primit 40.000 de euro.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here