AOC a lansat noi monitoare premium dedicate gaming-ului

AOC își extinde gama premium de monitoare dedicate gamerilor cu două noi modele curbate: un display de 31.5″, AG322QCX, cu rezoluție QHD și cu un display Full HD de 27″, AG272FCX.

Monitor AOC Agon

Ambele au o rază a curburii extrem de mică, de numai 1800 mm pentru o experiență de joc cât mai realistă. Datorită ramei de sus și a celor laterale aproape invizibile, designul „frameless” permite gamerilor să se concentreze și mai tare pe acțiunea jocurilor. O rată de refresh de 144 Hz, precum și tehnologia AMD FreeSync asigură o experiență de joc lină lipsită de distorsiuni sau lag.

În plus, cele două modele beneficiază de caracteristici premium prezente și la alte monitoare curbate din gama AGON, incluzând și o varietate de moduri de joc și setări (ușor de personalizat cu ajutorul keypad-ului QuickSwitch), un suport pentru căști, un mâner, opțiuni ergonomice și lumini LED ușor de personalizat.

Concentrare desăvârșită

Cele două noi modele 16:9 lărgesc universul gamei AOC AGON de monitoare curbate cu două noi mărimi: AOC AGON AG322QCX beneficiază de un panou VA de 31.5″ (80 cm) VA cu rezoluție QHD de 2560 x 1440 pixeli pentru imagini cât mai precise. Pe de altă parte, monitorul AG272FCX, folosește un display VA compact, de 27″ (68.6 cm) VA display cu rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli.

Cu o rază de numai 1800 mm, cele două monitoare oferă cea mai puternică curbură a oricărui model AGON de până acum. Acest lucru permite o experiență de joc puternic imersivă cu o percepție a adâncimii ridicată și cu distors redus al imaginii. Pentru a permite gamerilor să se concentreze și mai tare pe acțiunea jocurilor, rama display-ului este aproape invizibilă pe trei din cele patru laturi ale acestuia.

Performanță de top pentru gaming-ul competitiv

AOC AgonAtât AG322QCX, cât și AG272FCX beneficiază de o rată de refresh de 144 Hz, care elemină blur-ul și care permite lumilor fantastice din jocuri să prindă viață oricând, cu grafică omogenă și precisă, chiar și în scenele de acțiune. Pentru și mai multă omogenitate și o capacitate de răspuns sporită, cele două monitoare oferă suport AMD FreeSync support, care elimină disporsiunile și reduce lagul.

Gamerii care caută o experiență extrem de precisă vor beneficia de pe urma AOC Low Input Lag Mode care trece peste majoritatea timpilor de procesare interni ai imaginilor. În acest fel, jucătorii pot vedea acțiunile lor reflectându-se aproape instant în acțiunea prezentă pe monitor, un avantaj clar în jocurile competitive de acțiune. Funcția AOC Shadow Control oferă un avantaj în plus în jocurile cu secțiuni întunecate: luminează zonele prea întunecate și întunecă zonele prea luminoase fără a afecta restul ecranului.

Versatilitate și confort

Modul de joc și alte setări pot fi jonglate cu ușurință datoriă keypad-ului AOC QuickSwitch. În loc de navigarea printre meniuri cu butoanele standard ale monitorului, gamerii pot ajusta setările display-ului pentru a se potrivi perfect jocului pe care-l aceștia îl joacă datorită modurilor de joc prestabilite.

Pentru a spori confortul în timpul sesiunilor lungi de joc, cele două monitoare protejează ochii jucătorilor, folosing tehnologia AOC Fliker-Free care previne oboseala ochilor și modul AOC Low Blue Light Mode care protejează împotriva efectelor pe termen lung ale lumii albastre, atât de dăunătoare. Pentru o postură sănătoasă în timpul sesiunilor de joc, standul AOC Ergo Base oferă posibilitatea ajustării înălțimii, gradului de înclinare și pivotarea monitorului. Ba mai mult, un mâner face ușoară transportarea monitorului la LAN party-uri și evenimente, iar un suport retractabil pentru seturile cu căști permite ca gamerii să îți depoziteze în siguranță echipamentul în timpul pauzelor. O varietate de opțiune de conectivitate precum HDMI, DisplayPort, VGA și USB 3.0 fac modelele AG322QCX și AG272FCX compatibile cu o gamă largă de dispozitive.

Design minimalist și ușor de personalizat

Pe lângă designul minimalist, „frameless”, aspectul celor două noi monitoare AGON poate fi adaptat pentru gusturile fiecărui gamer sau ale fiecărei echipe de esports: Luminile de tip LED de pe spatele noului AG352UCG și de pe rama inferioară pot fi modificate într-una dintre cele trei culori disponibile (roșu, verde sau albastru) și trei nivele diferite de intensitate.

Cele două monitoare, AOC AGON AG322QCX și AOC AGON AG272FCX vor fi disponibile începând cu Aprilie 2017, la prețurile recomandate de 2679 LEI, respectiv 2009 LEI.

Specificații tehnice

 

Model AG322QCX AG272FCX
Display 31.5″ curved VA @ 144 Hz 27″ curved VA at 144 Hz
Rezoluție 2560 x 1440 pixels 1920 x 1080 pixels
Tehnologie Sync AdaptiveSync AdaptiveSync
Input 2 x HDMI

2 x DisplayPort

1 x VGA

2 x USB 3.0
Audio out

Microphone in/out

2 x HDMI

1 x DisplayPort

1 x VGA

2 x USB 3.0
Audio out

Microphone in/out

Caracteristici speciale “3-sides frameless”
Stativ ergonomicKeypad AOC QuickSwitchDifuzoare stereoTimp de răspuns 4 ms GtGContrast 2000:1Gamă de culori 100% sRGB
“3-sides frameless”
Stativ ergonomicKeypad AOC QuickSwitchDifuzoare stereoTimp de răspuns 4 ms GtGContrast 3000:1Gamă de culori 100% sRGB
Disponibilitate Aprilie 2017 Aprilie 2017
MSRP 2679 LEI 2009 LEI

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here