Alergia incredibilă a unei femei din SUA: nu se poate apropia de soţul ei fără a fi rănită

Johanna Watkins, o femeie în vârstă de 29 de ani din Statele Unite ale Americii suferă de o boală rară, sindromul MCAD (Mast Cell Activation Disorder), din cauza căreia este alergică la aproape tot ce o înconjoară.

johanna-watkins-1

Jurnaliştii de la Fox 9 notează că printre alergiile femeii se regăsesc anumite alimente, unele obiecte din natură, dar şi unele tipuri de oameni, iar reacţiile ei variază de la iritaţii şi mâncărimi până la pierderea cunoştinţei şi şoc anafilactic.

Potrivit presei străine, sindromul MCAD face organismul să reacţioneze greşit la stimuli obişnuiţi, pe care îi consideră dăunători şi astfel îi respinge. O prezenţă îndelungată în preajma alergenilor o poate omorî pe femeie, afectat de acest lucru fiind chiar şi soţul acesteia.

„Nu pot să mă apropii prea mult de ea. Nu pot să o îmbrăţişez fără să o rănesc“, a spus soţul Johannei Watkins. Singurele persoane la care nu este alergică femeia sunt fratele şi sora ei, care o vizitează o dată pe săptămână.

Camera în care femeia locuieşte este înfăşurată în plastic, are ferestrele sigilate şi purificatoare de aer. „Imediat ce uşa se deschide, pot sa simt totul. Corpul meu se pregăteşte să atace. Simt cum propriul meu corp porneşte un război contra lui însuşi. Gâtul meu se înăspreşte automat“, a spus Johanna Watkins.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here