A fost stabilit numărul ideal de parteneri de sex pe care să-i ai într-o viaţă

Un studiu realizat în Marea Britanie la sfârşitul anului 2016, la care au contribuit trei universităţi, Nottingham, Bristol şi Swansea, şi care a fost publicat în „Jurnalul de cercetări asupra sexului“, scoate la iveală numărul ideal de parteneri sexuali pe care o persoană ar trebui să-i aibă de-a lungul vieţii.

Potrivit cercetătorilor, o persoană, indiferent că este bărbat sau femeie, ar trebui să facă sex cu trei persoane de-a lungul vieţii. Însă, dacă relaţiile sunt de lungă durată, numărul ideal de parteneri de sex este doi, arată răspunsurile participanţilor la studiu.

„Atunci când îşi pun problema să se implice într-o relaţie pe termen lung, majoritatea participanţilor la studiu au declarat că preferă ca persoana vizată să nu aibă la activ o istorie sexuală prea bogată. Un partener cu o istorie sexuală bogată poate fi un pariu pierdut pe termen lung, pentru că numărul mare de parteneri poate fi semnul nestatorniciei“, a explicat dr. Steve Stewart-Williams, unul dintre coordonatorii studiului.

În ciuda datelor din acest studiu, rezultatele respondenţilor de sex feminin au arătat că numărul partenerilor sexuali pe care i-au avut în viaţă se ridică la cinci, iar rezultatele respondenţilor de sex masculin au arătat că aceştia au făcut sex, de-a lungul vieţii, cu opt femei.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here