6 lucruri pe care nu le ştii despre zodia Săgetător

Curios şi energic, Săgetătorul este unul dintre cei mai mari călători printre toate semnele zodiacale. Mintea deschisă şi viziunea lor filozofică îi motivează să se rătăcească în jurul lumii în căutarea sensului vieţii.

Zodia Sagetator

Iată 6 lucruri care definesc zodia Săgetător:

1. Sunt aventurieri

Săgetătorii sunt predispuşi să manifeste un spirit copilăros, ceea ce înseamnă că sunt destul de aventuroşi. Pot părea naivi în general, dar spiritul lor lipsit de griji îi poate face invidioşi pe cei care trăiesc într-o frică constantă.

2. Au o privire de ansamblu

Deşi ei pot avea o atitudine lipsită de griji, când vine vorba de alţii, sunt destul de buni în trasarea unor linii. Pot avea o imagine de ansamblu pentru problemele altcuiva şi te pot duce într-o direcţie exactă şi corectă, conform nevoilor tale.

3. Sunt geloşi

Chiar dacă nu le place să spună cu voce tare, Săgetătorii sunt suflete geloase. Nu pentru că îşi doresc asta, însă odată ce sunt ataşaţi de cineva, devin geloşi foarte rapid atunci când cineva încearcă să intervină în relaţia lor.

4. Nu împărtăşesc sentimentele

În general, aceşti oameni nu doresc să îşi arate partea lor sensibilă. Cazurile în care aceştia îşi împărtăşesc sentimentele sunt atunci când sunt extrem de ataşaţi de o persoană. Dacă un Săgetător îţi dezvăluie secretele cele mai interioare, atunci eşti unul dintre cei mai importanţi oameni din viaţa lor.

5. Le place să fie motivaţi constant

Săgetătorii îi iubesc pe cei care îi motivează în mod constant sau care le dau impulsul de care au nevoie în viaţă pentru a obţine ceva. Ei se tem constant că, dacă nu au pe cineva care să îi motiveze, nu ar putea niciodată să îşi atingă un scop.

6. Sunt iubitori ai spaţiului personal

Săgetătorii nu au nevoie de atenţie şi nici nu sunt sufocanţi. Ceea ce înseamnă că deşi vor compania ta, au nevoie şi de un spaţiu personal propriu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here