5 motive pentru care Mac-urile sunt mai bune decât PC-urile

Deşi poţi găsi un PC puternic la un preţ mult mai bun decât al unui Mac, orice utilizator al dispozitivelor Apple ştie că acestea provoacă un fel de loialitate şi de afecţiune.

MacBook Pro

1. Experienţa

Sistemul de operare pe un PC sau Mac este o parte fundamentală a experienţei utilizatorului. După ce Windows 8 a fost un accident în termeni de design şi de satisfacţie a clientului, Windows 10 pare să fie un sistem de operare foarte bun, însă mai are un drum lung de parcurs pentru a satisface total nevoile utilizatorilor. Pe partea cealaltă, OS X El Capitan este curat, rafinat, stabil şi cu o interfaţă uşor de utilizat.

2. Integrare perfectă cu iOS Hand-Off

Apple a întărit legăturile dintre un Mac şi un dispozitiv iOS prin sistemul de operare OS X El Capitan. Mulţumită acestor caracteristici, poţi începe un e-mail, notă sau document pe iphone sau iPad şi poţi continua pe un dispozitiv Mac fără a salva, sincroniza, sau să trimiţi documentul către o parte externă cum ar fi OneDrive sau Google Drive.

3. Sunt prea multe PC-uri din care să alegi

Este adevărat că acest lucru sună bine, însă, uneori, mai puţin poate însemna, de fapt, mai mult. Apple oferă şase calculatoare diferite care vin cu anumite specificaţii: MacBook Pro, MacBook Air, MacBook, Mac mini, iMac şi Mac Pro. Pentru că PC-urile nu provin de la un singur producător, există sute de PC-uri pe piaţă, însă niciunul dintre acestea nu are o viziune unică de ghidare aşa cum oferă Mac-urile.

4. Securitate

De ani de zile, utilizatorii Mac au etalat invulnerabilitatea aparentă a acestor sisteme. Pentru moment, Mac este cea mai sigură platformă, însă chiar şi aşa utilizatorii ar trebui să adauge un strop de precauţie la modul în care navighează pe internet şi să fie atenţi pe ce dau click.

5. Calitatea cu care au fost făcute

Nu se poate nega faptul că Mac-urile sunt scumpe. Dacă ai nevoie de un computer pentru Facebook, cumpărături şi alte aplicaţii obişnuite, atunci un Mac nu este cea mai bună opţiune. Poţi cumpăra un Chromebook în schimb, dispozitive excelente care costă în jur de 1.000 de lei.

Pe de altă parte, dacă vrei un dispozitiv construit la cele mai înalte standarde, cu componente de top, stil elegant şi construit cu o atenţie la detalii sporită, atunci Mac-urile sunt unele dintre cele mai frumoase produse electronice de larg consum de pe piaţă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here