5 lucruri de care o soţie are cu adevărat nevoie, dar nu ştie cum să le ceară

Cum în ziua de astăzi în cele mai multe căsnicii una dintre probleme este comunicarea, trebuie să ştim care sunt lucrurile de care o femeie are nevoie şi nu ţi le poate spune.

Nevoile Sotiilor

Sunt foarte multe lucruri de care femeile au nevoie, însă nu ştiu cum să deschidă acest subiect sau ezită să ceară, din cauza tensiunii pe care ar putea să o cauzeze.

1. Confirmarea verbală

O femeie poate ştii că este cea mai iubită persoană din viaţa soţului ei, însă contează foarte mult pentru ea să audă acest lucru. Femeile pot simţi când soţii lor fac lucruri prin care să-şi exprime iubirea, însă acestea au nevoie şi de o confirmare verbală.

2. Atenţie neîntreruptă

În zilele noastre, toată lumea este distrasă de diverşi factori, precum serviciul, tehnologia sau chiar copiii. La sfârşitul zilei, tendinţa este de a veni acasă şi de a te relaxa la televizor sau poate de a te duce direct în pat. De fapt, acesta este momentul critic în care femeile au nevoie de atenţie şi de a fi ascultate.

3. Timp doar pentru ele

Timpul de unul singur este foarte dificil de găsit, mai ales pentru femeile care sunt în perioada creşterii copilului. Potrivit studiilor, femeile sunt de părere că dacă soţii lor le-ar facilita timpul lor de singurătate, probabil şi ei s-ar simţi puţin eliberaţi.

4. Romantism

Acesta probabil că nu este o surpriză, nevoia unei femei pentru dragoste fiind o realitate, nu doar un stereotip. Sondajele arată că din cauza activităţilor încărcate pe care femeile le au, un gest bine venit ar fi dacă soţii lor le-ar aborda cu nişte planuri pentru weekend şi un baby-sitter pregătit dinainte.

5. Ajutorul

Poate şi unul dintre cele mai importante aspecte atunci când vine vorba de nevoia soţiilor. Fie că este vorba de lucrurile care sunt în general considerate “datoria femeilor”, cum ar fi gătitul sau curăţenia, fie că vorbim despre soluţii de disciplină pentru copii sau chiar dileme cu prietenii, femeile îşi doresc participarea soţului la aceste activităţi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here