5 alimente pe care ar trebui să le mănânci pentru a avea un corp sănătos

Află câteva alimente care sunt pe lista celor mai sănătoase mâncăruri, care te pot ajuta să ai inima sănătoasa, să pierzi în greutate şi să ai o piele sănătoasă.

Alimente inima sanatoasa

1. Fasole verde

Fasolea verde, ca şi alte alimente bogate în fibre, poate ajuta la prevenirea creşterii în greutate, ba chiar ajută la slăbit, fără a avea o dietă bine definită.

2. Somon

Acizii graşi omega3 din peştele uleios, cum ar fi somonul şi tonul, pot ajuta stimularea pielii împotriva deteriorării din cauza razelor UV. Omega3 acţionează ca un scut, protejând pereţii celulelor de la daune.

3. Afine

200 de grame de fructe de pădure, cum ar fi zmeura, căpşunile şi afinele, reduc semnificativ tensiunea arterială şi aduc un beneficiu inimii.

4. Pepene verde

Pepenele verde este un aliment ce conţine puţine calorii şi este o sursă bună de vitamina C. Soiul roşu are, de asemenea, licopen, un antioxidant ce poate ajuta la protejarea împotriva bolilor de inimă şi a unor tipuri de cancer.

5. Roşii

Consumul de alimente bogate în vitamina C, precum portocalele, roşiile, căpşunile şi broccoli, este un secret pentru o piele mai fină. Cercetătorii asociază consumul ridicat de alimente care conţin vitamina C cu un risc mai mic de a avea o piele cu riduri sau de uscare a pielii.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here