4 lucruri pe care trebuie să le ştii dacă stai la casă, pentru a evita spargerea locuinţei

Locuinţa este spaţiul în care o persoană se simte în siguranţă în momentul în care intră în ea. Din păcate, tot mai des auzim de la prieteni sau de la vecini că au existat pătrunderi forţate în casă, ceea ce crează o stare de disconfort.

Protejeaza-ti Locuinta De Hoti

Iată mai jos patru trucuri pentru a evita o vizită nedorită a hoţilor în casa ta:

1. Nu folosi draperii transparente la ferestre şi încearcă să nu expui tentant la ferestre articole de uz casnic . De cele mai multe ori, spargerile nu sunt plănuite şi au loc din cauza unei oportunităţi.

2. O mare problemă este în perioada sărbătorilor, atunci când arunci cutiile de la produsele electrocasnice pe care le-ai primit. Acestea pot atrage atenţia hoţilor, ştiind faptul că pot găsi echipamente electronice noi în casa ta.

3. O iluminare adecvată pe timp de noapte este critică, deoarece o proprietate întunecată sau slab luminată face locuinţa o ţintă mai uşoară şi totodată mai tentantă.

4. 60% dintre spargeri au loc la uşile şi ferestrele de la parter, aşa că este important să întăriţi aceste puncte de intrare. Aşadar, o uşă cu încuietori de calitate sau gratii la geamuri sunt de luat în calcul atunci când vorbim despre securizarea locuinţei.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here