3 tipuri de ceasuri pe care femeile le adoră și bugetul de care ai nevoie

Orice femeie iubește ceasurile, însă nu orice fel de ceasuri! Dacă vrei să îi oferi un ceas cadou alesei tale, iată cele 3 tipuri de ceasuri pe care femeile le adoră:

Ceasurile din argint masiv

            Impresionante, strălucitoare, valoroase, însă în același timp accesibile ca preț: gama de ceasuri din argint masiv face parte din visele secrete ale oricărei femei. Ce femeie nu și-ar dori un ceas din argint cu care să se laude colegelor ei?

În plus, aceste ceasuri sunt făcute să dureze peste secole, astfel încât e genul de bijuterie pe care o va lăsa moștenire fiicei voastre. Oferă-i o bijuterie care să rămână în familie peste ani și o vei impresiona cu adevărat!

Prețurile unui ceas din argint masiv cu pietre prețioase naturale marca SaraTremo variază între 700 și 1500 lei. Un lux pe care ți-l poți permite!

Ceasurile cu sticlă de Murano

            Pentru femeile stilate, care au pasiunea de a-și asorta hainele cu pantofii, poșeta și bijuteriile, ceasurile Murano sunt alegerea perfectă. Acestea sunt disponibile într-o multitudine de nuanțe, așa încât sigur vei găsi una pe placul ei 100%!

Sfat: observă ce nuanță îi place cel mai mult, nuanța în care are cele mai multe ținute, nuanța pe care o poartă cel mai des și în care se simte cel mai bine. Alege ceasul Murano (marca SaraTremo în România) pe această nuanță și îți garantăm succes absolut cu acest cadou! Un ceas Murano original costă în jur de 200 lei.

Ceasurile Fashion Activa

            Aceste ceasuri pentru femei sunt, în același timp, superbe și foarte accesibile ca preț. Dacă bugetul tău este limitat în jurul sumei de 100 lei, ceasurile Activa by SaraTremo sunt alegerea perfectă. Mecanism rezistent, culori îndrăznețe, stil casual, ambalaj premium – toate acestea înseamnă că vei oferi cadoul perfect pentru femei la cel mai bun preț!

Te-ai hotărât? Pe care îl vei alege pentru stăpâna inimii tale?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here