Un om de ştiinţă dezvăluie cum trebuie decongelată corect carnea

Majoritatea persoanelor decongelează carnea în acelaşi fel, însă oamenii de ştiinţă dezvăluie că modul tradiţional da a dezgheţa alimentele este unul greşit.

decongelare carne

Potrivit omului de ştiinţă Susan Eksted, alimentele şi mai ales carnea nu trebuie lăsate peste noapte în frigider pentru a se decongela. Aceasta afirmă că decongelarea cărnii se face într-un mod foarte simplu: se pune în apă rece, pentru a se păstra fragedă.

„Oamenii de ştiinţă şi bucătarii profesionişti ştiu acest truc de mult timp, dar îl divulgă rar celor din jur. Astfel, omul de rând nu este bine informat şi lasă carnea la dezgheţat peste noapte în frigider, pentru a o avea pregătită a doua zi“, a spus Susan Eksted.

Omul de ştiinţă afirmă şi faptul că decongelarea alimentelor în cuptorul cu microunde este un lucru total eronat, deoarece produsele îşi pierd din calitate.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here