TUTORIAL: Cum poţi şterge un cont de Facebook definitiv

Deşi ştergerea unui cont de Facebook definitiv nu se poate face imediat, există totuşi o posibilitate să îţi stegi contul.

Stergere Cont Facebook

Totuşi, dacă alegi să îţi ştergi contul de Facebook definitiv, îţi recomandăm să te asiguri că este opţiunea pe care ţi-o doreşti, pentru că această acţiune nu este reversibilă.

Solicitarea de ştergere definită pentru conturile Facebook poate dura până la 90 de zile de la începutul procesului, pentru a şterge definitiv toate lucrurile postate precum fotografii, actualizări de stare sau alte date salvate în sistemele de bckup. În orice caz, în această perioadă contul dumneavoastră nu va fi vizibil pe Facebook.

Chiar şi aşa există lucruri care pot rămâne pe Facebook, cum ar fi comentarii postate pe peretele unui prieten.

Prin urmare, îţi prezentăm următorii păşi pentru a şterge contul tău Facebook fie definitiv fie temporar:

Ştergerea unui cont de Facebook temporar

1. Foloseşte opţiunea “Settings”;
2. Apasă pe opţiunea “Security”;
3. Alege “Deactivate your account” şi urmăreşte paşii pentru a continua.

Dezactivarea contului va face ca profilul tău să nu mai fie vizibil pentru alte persoane de pe Facebook şi nu vei mai fi găsit în căutări. Totuşi anumite informaţii, precum mesajele trimise către prieteni, încă pot fi vizibile pentru unele persoane.

În cazul în care decizi să îţi reactivezi contul de Facebook, poţi face acest lucru în orice moment, logându-te cu adresa de e-mail şi cu parola. În acel moment profilul va fi restaurat în întregime.

Ştergerea unui cont de Facebook permanent

1. Foloseşte opţiunea “Settings”;
2. Apasa pe “Download a copy of your Facebook data”;
3. Accesează adresa de aici şi apasă “Delete my account”.

Îţi recomandăm folosirea acestei opţiuni numai dacă eşti sigur că nu vei mai folosi Facebook niciodată. Această opţiune face ca restaurarea contului să nu mai fie posibilă.

Copierea datelor nu este obligatorie, însă este recomandată. Chiar şi după ştergerea permanentă a contului Facebook, este posibil că anumite mesaje postate pe pagina unui prieten să fie încă vizibile, deoarece unele dintre acestea nu sunt stocate în contul tău.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here